Autonvuokraus
Madrid Nuevos Ministerios
Piilota
Espanja // Madrid // Madrid Nuevos Ministerios
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madrid Nuevos Ministerios: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle de Edgar Neville 2
  28003 Madrid ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MADC04
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamon toimipiste Madridin Nuevos Ministerios sijaitsee lähellä Nuevos Ministeriosin rautatieasemaa. Jos saavut junalla asemalle, käytä uloskäyntiä kohti Calle Orensea, käänny oikealle ja jatka katua Calle Raimundo Fernandez Villaverde, kunnes näet kadun Calle General Moscardo, josta käännyt oikealle, jolloin löydät toimipisteemme oikealta puoleltasi. Jos olet jo kaupungissa, voit saapua paikalle myös metrolla, lähimmät metroasemat ovat Cuatro Caminos ja Nuevos Ministerios, joka sijaitsee rautatieaseman yhteydessä. Metroasemalta Cuatro Caminos suuntaa kadulle Calle de Raimundo Fernandez Villaverde ja jatka muutama minuutti eteenpäin kunnes näet toimipisteemme vasemmalla puolellasi. Autovuokraamomme Nuevos Ministeriosin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten kaupunkiin on helppo lähteä tutustumaan. Matka autolla keskustaan kestää vain noin 15 minuuttia. Vuokraa auto ja näe Plaza Mayor, viehättävä kuninkaanlinna ja kuuluisa Reina Sofian museo. Voit myös tutustua espanjalaisen keittiön herkkuihin ja aitoon Madridiin hieman turistialueen ulkopuolella. Näe kaikki helposti vuokra-autolla Madridissa!

Varaa vuokra-auto Madridin Nuevos Ministeriosin kattavasta valikoimasta

Sixt autonvuokraus Madrid Nuevos Ministerios tarjoaa suuren valikoiman vuokra-autoja. Minibussi suurelle porukalle on helppo vaihtoehto liikkua kaupungissa isommalla joukolla kun taas pieni ja kompakti sedani sopii hyvin esimerkiksi bisnesmatkustajalle. Valikoimastamme löydät myös farmarit ja citymaasturit, jotka ovat oivia vaihtoehtoja esimerkiksi kaveriporukoille. Jos puolestaan haluat hieman luksusta matkallesi, tutustu urheiluautovalikoimaamme. Meiltä löydät tunnetuimmat merkit sekä premium-mallit. Huomioithan kuitenkin että emme pysty takaamaan varausvaiheessa tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu kattavaan valikoimaamme autoja ja lisäpalveluja nettisivuillamme. Meiltä löydät esimerkiksi lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai mahdollisuuden lisätä lisäkuljettajan vuokra-autoosi. Pientä lisämaksua vastaan voit myös pienentää omavastuuta tai lisätä lasi- ja rengasturvan vahingon varalle. Mikäli sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Madridin Nuevos Ministeriosissa, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madrid Nuevos Ministerios MADC04 Calle de Edgar Neville 2 28003 Madrid 40.447079, -3.696618 +34-871180192

Sixt-toimipiste Madrid Nuevos Ministerios MADC04

Calle de Edgar Neville 2
28003 Madrid
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Calle de Edgar Neville 1
28003 Madrid
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service