Autonvuokraus
Madrid Ministerios Castellana
Piilota
Espanja // Madrid // Madrid Ministerios Castellana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madrid Ministerios Castellana: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Paseo de la Castellana 90
  28046 Madrid ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MADC03
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.08:00 - 15:00
 
 24 h palautus

Tutustu hurmaavaan Madridiin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Madrid Ministerios Castellana toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Espanjan pääkaupunkiin, Madridiin. Autonvuokraus Madrid Ministerios Castellanan Sixt-toimipisteeltä tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman uusia ja hyvin varusteltuja vuokra-autoja, joiden kyydissä sekä Madridin kadut että muu Espanja tulevat tutuiksi. Toimipiste sijaitsee kaupunkia pohjois-eteläsuunnassa halkovalla Paseo de la Castellana -kadulla, joka on yksi Madridin pääkaduista, ja pääset noutamaan vuokra-autosi Madrid Ministerios Castellanan Sixt Autovuokraamosta helposti esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä. Nuevos Ministerios -metropysäkki sijaitsee aivan kulman takana, ja lisäksi aivan toimipisteen edestä löytyvälle Nuevos Ministerios - Castellanan bussipysäkille pääsee useilla bussilinjoilla eri puolelta Madridia.

Luota autonvuokrauksessa Madrid Ministerios Castellanan Sixt-toimipisteeseen

Me Sixt Autovuokraamo Madrid Ministerios Castellanassa haluamme tehdä vierailustasi Madridiin mahdollisimman mukavan ja vaivattoman. Vuokra-autolla liikkuessasi et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin, vaan nautit vapaudesta suunnitella omat matkareittisi ja -aikataulusi. Laaja valikoimamme vuokra-autoja on valikoitu useiden laatumerkkien uusimmista malleista, ja Audin, BMW:n, Mercedesin ja Jaguarin ja muiden huippumerkkien kyydissä matkasi Madridissa sujuu sekä mukavasti että tyylillä. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja monenlaisten vuokra-autoilijoiden tarpeisiin ja eri kokoisille budjeteille. Helppoajoiset ja näppärät henkilöautot ovat sekä mukava että taloudellinen valinta, ja farmarit tarjoavat lisätilaa hieman suurempienkin matkaseurueiden tarpeisiin. Jykevän maasturin kyydissä matka taas taittuu tasaisesti ja luotettavasti ympäristössä kuin ympäristössä, kun taas näyttävät avoautot ja urheiluautot kuljettavat sinut paikasta toiseen tyylillä. Voit varausta tehdessäsi valita autokategorian, mutta huomioithan, että tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta emme pysty lupaamaan varauksen yhteydessä. Autokategorian lisäksi varauksen yhteydessä valittavanasi on kattavasti erilaisia lisäpalveluja, joilla voit personoida vuokra-auton sinulle sopivaksi. Oletko esimerkiksi matkassa lasten kanssa? Silloin voit valita autoosi tarvitsemasi määrän lastenistuimia tai -korokkeita lasten ikien mukaan. Vai oletko ehkä kyllästynyt jatkuvaan kartan vilkuiluun ja epävarmuuteen oikeasta suunnasta matkustaessasi uudessa kaupungissa? Silloin laadukas GPS-navigaattori on sinulle sopiva valinta. Pääset tutustumaan kaikkiin saatavilla oleviin lisäpalveluihin varauksen yhteydessä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madrid Ministerios Castellana MADC03 Paseo de la Castellana 90 28046 Madrid 40.443122, -3.690980 +34-871180192

Sixt-toimipiste Madrid Ministerios Castellana MADC03

Paseo de la Castellana 90
28046 Madrid
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Paseo de la Castellana 100
28046 Madrid
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service