Autonvuokraus
Majorca Poligono Son Oms
Piilota
Espanja // Mallorca // Majorca Poligono Son Oms
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Majorca Poligono Son Oms: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: C/ Canal de Sant Jordi, 29, L2
  07610 Palma de Mallorca ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PMIC03
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 18:00
Juhlapyhä07:00 - 18:00
 
 

Nautinnollinen matka Mallorcalla alkaa Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Mallorca Poligono Son Oms toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan auringon alle! Autonvuokraus Mallorca Poligono Son Omsin Sixt-toimipisteeltä antaa lomallesi erinomaisen startin. Mallorca tarjoaa matkailijalla runsaasti mielenkiintoisia vierailukohteita aina upeista rannoista kauniisiin luontokohteisiin ja hurmaaviin pikkukyliin, ja niihin on helppoa ja mukavaa tutustua vuokra-autolla. Vuokra-auto sopii matkustusmuodoksi sekä perheille, pariskunnille että yksin matkustaville. Autonvuokraus Mallorca Poligono Son Omsin toimipisteeltämme käy helposti heti saarelle saapuessa, sillä toimipiste sijaitsee kätevästi Palman lentokentän kupeessa. Kun teet varauksen etukäteen netissä tai Sixtin sovelluksessa, et hukkaa aikaa, vaan pääset toimipisteeltä nopeasti matkaan ja nauttimaan lomastasi.

Laadukkaat vuokra-autot Mallorca Poligono Son Omsin Sixtiltä

Laadukas vuokra-auto on Mallorcan saarelle saapuvan vierailijan paras ystävä, ja sen saa kilpailukykyiseen hintaan Sixt Autovuokraamo Mallorca Poligono Son Omsista. Sixtin laadukkailla ja erinomaisesti varustelluilla ajoneuvoilla matkasi Mallorcalle sujuu nautinnollisesti, ja liikut saarella omien aikataulujesi mukaan. Kun sinulla on vapaus suunnitella omat reittisi ja liikkua paikasta toiseen juuri silloin, kun sinä haluat, matkasta tulee juuri sinun näköisesi. Älä siis tyydy vähempään. Sixtin laaja vuokra-autovalikoima tarjoaa vaihtoehtoja kaikenlaisille matkustajille, etsitpä näppärää ja taloudellista henkilöautoa, tilavaa farmaria suuremman seurueen matkalle tai jykevää maasturia pidemmän matkan ajoon. Valikoimaamme kuuluu ajoneuvoja useilta laatumerkeiltä, muun muassa Mercedesiltä, Audita ja BMW:ltä. Koko valikoimamme Sixt Autovuokraamo Mallorca Poligono Son Omsissa on selailtavissa varauksen yhteydessä. Huomaathan kuitenkin, että varauksen yhteydessä on mahdollista valita vain autokategoria, ei tiettyä automerkkiä. Erinomaisen vuokra-autokokemuksen takaamiseksi tarjontaamme kuuluu laadukkaiden ajoneuvojen lisäksi kattavasti erilaisia lisäpalveluja. Voit lisätä varaukseesi esimerkiksi lisäkuljettajan, jolloin kaksi kuljettajaa voi vuorotella ajoneuvon ratissa, tai navigointilaitteen, jonka avulla kohteesta toiseen suunnistaminen helpottuu. Sinun tarpeitasi vastaavilla lisäpalveluilla varustellussa vuokra-autossa matkustaminen on mukavaa, ja voit nauttia huolettomasta matkasta Mallorcalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 18:00
Juhlapyhä07:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Majorca Poligono Son Oms PMIC03 C/ Canal de Sant Jordi, 29, L2 07610 Palma de Mallorca 39.539131, 2.741497 +34-871180192

Sixt-toimipiste Majorca Poligono Son Oms PMIC03

C/ Canal de Sant Jordi, 29, L2
07610 Palma de Mallorca
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service