Autonvuokraus
Santiago Compostela Juna-as.
Piilota
Espanja // Santiago de Compostela // Santiago Compostela Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santiago Compostela Juna-as.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: C/ Fernando III el Santo 43
  15706 Santiago de Compostela ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: SCQX01
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Santiago De Compostela Renfe sijaitsee kaupungin rautatieaseman yhteydessä. Toimipisteemme löydät helposti uloskäynnin lähellä sijaitsevan taksitolpan puolelta, ylitä parkkipaikka ja löydät meidät tien toiselta puolelta. Luonnollisesti jos saavut kaupunkiin junalla, on toimipisteemme helppo löytää rautatieaseman läheisyydestä. Rautatieasemalle on myös bussiyhteys kaupungin keskustasta noin 10 minuutissa, jää pois pysäkillä Estacion Ferrocarril de Santiago, joka sijaitsee rautatieaseman edessä. Kaupungin keskustasta voi kätevästi myös saapua paikalle jalan, sillä matkaa on vain alle kilometri. Autonvuokrauksen toimipisteemme Santiago De Compostela Renfe sijaitsee loistavalla paikalla lähteä tutkimaan kaupunkia ja sen lähialueita. Vuokraamalla auton pääset helposti ja nopeasti näkemään kaupungit kuuluisat museot ja katedraalit. Vuokra-autolla näet myös osan kauniista pyhäinvaellusreitistä ja vanhan kaupungin, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. Nauti upeista maisemista ja kierrä kaupungin ja sen ulkopuolella sijaitsevat nähtävyydet kätevästi vuokraamalla auto!

Valitse vuokra-auto Santiago De Compostela Renfen laajasta valikoimasta

Sixt autonvuokraus Santiago De Compostela Renfe tarjoaa vaikuttavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä löydät sopivan auton myös sinulle, tutustu valikoimaamme sedaneita, farmareita ja citymaastureita. Bisnesmatkustaja kokee helpoimmaksi liikkua kätevällä sedanilla, kun taas tilaa tarvitsevalle lapsiperheelle sopii hyvin esimerkiksi tilava farmari tai jykevä citymaasturi. Jos matkustat suuremman porukan kanssa, kannattaa valita tilava minibussi helppoon liikkumiseen yhdessä. Jos haluat nauttia tuulenvireestä ajaessasi kauniissa maisemissa voit valita avoauton. Ehkä nautit nopeudesta ja pienestä luksuksesta, jolloin kannattaa valita urheiluauto. Meiltä löydät  myös premium-mallit. Muistathan että emme pysty takaamaan tiettyä automallia varausvaiheessa, vaan ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu valikoimaamme vuokra-autoja ja lisäpalveluita nettisivuillamme. Meiltä löydät lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten GPS-navigaattorin ja erilaiset vakuutukset miellyttävään ajokokemukseen. Jos sinulla on kysymyksiä koskien autonvuokrausta Santiago De Compostelan Renfessä, voit ottaa yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 17:00
Juhlapyhä08:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santiago Compostela Juna-as. SCQX01 C/ Fernando III el Santo 43 15706 Santiago de Compostela 42.870263, -8.547442 +34-871180192

Sixt-toimipiste Santiago Compostela Juna-as. SCQX01

C/ Fernando III el Santo 43
15706 Santiago de Compostela
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service