Autonvuokraus
Sevilla Santa Justa Juna-as.
Piilota
Espanja // Sevilla // Sevilla Santa Justa Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sevilla Santa Justa Juna-aseman: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Estación tren Santa Justa
  41007 Sevilla ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: SVQX01
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 22:30
Juhlapyhä07:30 - 22:30
 
 24 h palautus

Sixt siivittää matkaan Sevillassa

Sevilla Santa Justa Juna-aseman toimipisteessämme autonvuokraus hoituu ammattitaitoisen palvelumme ansiosta joutuisasti ja pääset aloittamaan Sevillan-matkasi hyvillä mielin. Sijaitsemme päärautatieasemalla, mikä tarkoittaa, että voit hypätä ratin taakse suoraan junalta saavuttuasi, mutta hyvän paikallisliikenteen ansiosta pääset keskustan suunnasta noin puolessa tunnissa bussilla luoksemme ajoneuvoa noutamaan. Mikäli mielit pidemmälle automatkalle Espanjassa, toimipisteemme läheisyydessä kulkee valtatie A-4, joten matka kohti Espanjan mielenkiintoisia maisemia ja nähtävyyksiä voi alkaa heti palvelupisteestämme lähdettyäsi. Sixt Sevilla Santa Justa Juna-aseman toimipiste tarjoaa monipuolisen autovalikoiman, joten tarpeisiisi sopivan Sixt-vuokra-auton löytäminen on helppoa. Työmatkalle tai yhden ja kahden hengen matkoille ihanteelliset taloudelliset henkilöautot ovat luotettavia matkakumppaneita lyhyillä ja pidemmillä matkoilla. Tilavat maasturit ja minibussit palvelevat suurempien seurueiden tilantarvetta, sillä kyytiin mahtuu isompikin porukka ja paljon matkatavaraa. Haluatko hemmotella itseäsi työmatkalla tai häämatkalla? Vuokraa upea premium-luokan luksusautomme, jolla ajelet näyttävästi ja ylellisesti paikasta toiseen nauttien miellyttävästä ajokokemuksesta. Autonvuokraus Sevilla Santa Justan juna-asemalla tekee matkastasi, matkasi tarkoituksesta riippumatta, antoisamman ja vapaamman.

Ota enemmän irti autonvuokrauksesta lisäpalveluilla

Sevilla Santa Justa juna-aseman Sixt Autovuokraamosta allesi löytyy suositun automerkin uusi malli, joka on ilmastoitu ja jota voit varustella mielesi mukaan erilaisilla, hyödyllisillä lisäpalveluilla. Tarjoamme sinulle rajoittamattoman kilometrimäärän ja muita etuuksia, mutta lisäpalveluvalikoimastamme voit itse valita ne, jotka ovat kaikista tarpeellisimpia juuri sinulle. Tarvitsetko navigaattoria löytääksesi perille? Varsinkin työmatkalla oikeaan osoitteeseen pääseminen sovitussa ajassa on tärkeää, mutta jokainen matkailija välttää mielellään ylimääräiset kilometrit ja reiteistä stressaamisen. Kuskeille, jotka arvostavat vähäkulutuksista ajoneuvoa, meiltä löytyy dieselmoottori-lisäpalvelu. Perheet olemme ottaneet huomioon tarjoamalla kaiken ikäisille lapsille sopivia turvallisia lastenistuimia, joten löydät sopivan niin vauvalle kuin jo vanhemmallekin lapselle. Tutustu netissä valikoimaamme ja valitse sopivat lisäpalvelut varauksen yhteydessä. Pyydämme kuitenkin huomioimaan vuokra-autoa varatessa, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä automallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 22:30
Juhlapyhä07:30 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sevilla Santa Justa Juna-as. SVQX01 Estación tren Santa Justa 41007 Sevilla 37.391138, -5.975470 +34-871180192

Sixt-toimipiste Sevilla Santa Justa Juna-as. SVQX01

Estación tren Santa Justa
41007 Sevilla
 
Puhelinnro +34-871180192

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Parking 3 Estación Santa Justa
41007 Sevilla
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service