Autonvuokraus
Johannesburg Lanseria Lentoas.
Piilota
Etelä-Afrikka // Johannesburg // Johannesburg Lanseria Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Johannesburg Lanseria lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Cnr R512 & Pelindaba Road
  1748 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HLA
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 21:00
Juhlapyhä07:30 - 21:00
 
 

Sixt Johannesburg Lanseria lentoasema palvelee viikon jokaisena päivänä

Hyvin varustellut vuokra-autot, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, otollinen sijainti ja vapaat kilometrit: siinä muutama syy valita Sixt Autovuokraamo Lanserian lentoasema! Tutustu monipuoliseen autovalikoimaamme ja tee varaus jo tänään verkkosivuillamme. Kun maksat vasta noudettaessa, voit muuttaa tai perua varauksen maksutta. Sixt Autovuokraamo Johannesburg Lanserian lentoasema sijaitsee noin 50 minuutin ajomatkan päässä Johannesburgin ja Pretorian kaupunkien keskustasta. Taksi on nopein ja helpoin kulkuväline, mutta Lanserian lentokentältä on myös lentokenttäbussi Sandton Gautrain juna-asemalle. Kun olet saanut vuokra-auton allesi Johannesburgin Lanserian lentoaseman toimipisteestämme, ota suunnaksi yksi lähellä sijaitsevista yksityisistä kansallispuistoista ja lähde safarille. Tiet saattavat olla huonossa kunnossa, joten suosittelemme vuokraamaan maasturin. Jos kiertelet eri kaupungeissa lomamatkalla tai ajat tapaamisesta toiseen työmatkalla, tyylikäs ja taloudellinen henkilöauto on oiva valinta. Sixtin vuokra-autolla näet ja koet enemmän!

Vaivatonta vuokra-autoilua Etelä-Afrikassa

Ota kaupungin kadut haltuun tyylikkäällä Mazdalla, selvitä kansallispuistojen hiekkatiet Fordin luotettavalla maasturilla tai hypätkää ystävien kanssa Toyotan minibussiin ja viettäkää pidennetty viikonloppu viinitilalla. Kun varaat vuokra-autoa matkallesi, otathan huomioon, että voit valita vain autokategorian. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Varaussivulla on mahdollista lisätä hyödyllisiä lisävarusteita ja palveluja, joiden ansiosta voit nauttia matkastasi huoletta. GPS-navigaattorin avulla löydät perille tuntemattomillakin seuduilla ja lisäkuljettajan myötä voit jakaa ajamisen muiden kanssa. Alle 25-vuotiaat voivat vuokrata auton Sixtiltä, mutta huomioi maakohtainen ikäraja, joka on tässä tapauksessa 23. Kolariturva kuuluu vuokran perushintaan, mutta voit valita vakuutuksen myös tuulilasille ja renkaille. Voit tutustua tarkemmin lisäpalveluihimme ja vuokrausehtoihimme Etelä-Afrikassa verkkosivuillamme. Mikäli sinulle herää kysymyksiä autonvuokrauksesta Johannesburg Lanserian lentoasemalla, voit soittaa asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä. Sixtillä autonvuokraus on nopeaa ja mielekästä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 21:00
Juhlapyhä07:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Johannesburg Lanseria Lentoas. HLA Cnr R512 & Pelindaba Road 1748 Johannesburg -25.939250, 27.925468 +27-112309999

Sixt-toimipiste Johannesburg Lanseria Lentoas. HLA

Cnr R512 & Pelindaba Road
1748 Johannesburg
 
Puhelinnro +27-112309999

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service