Autonvuokraus
Pretoria Centurion
Piilota
Etelä-Afrikka // Pretoria // Pretoria Centurion
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pretoria Centurion: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: cnr Heuwel Road & South Street
  0051 Centurion ZA +27-126431578
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PRYS02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla tutustut Pretoriaan nähtävyyksiin vapaudesta nauttien

Kun kyseessä on unelmiesi elämysmatka yhteen Etelä-Afrikan pääkaupungeista, kannattaa valita Sixtin tarjoama autonvuokrausmahdollisuus Pretoria Centurionissa. Löydät meidät lyhyen matkan päässä Centurion Golf Estatesta seuraamalla yhteistyökumppanimme First Car Rentalin opasteita. Varaus kannattaa tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, jolloin pääset valitsemaan mieleisesi ajoneuvokategorian, joita Sixt Autovuokraamo Pretoria Centurionissa ovat henkilöautot ja farmarit sekä urheilu- ja avoautot. Huomioithan kuitenkin, että autonvuokraus Pretoria Centurionissa ei sisällä mahdollisuutta varata tiettyä automallia, tarjoamme Sixtillä ainoastaan mahdollisuuden valita haluamasi vuokra-autokategorian. Jotta matkasi perheen parissa, työn puitteissa tai elämyksiä metsästäen sujuisi mahdollisimman rennosti ja nautinnollisesti, vuokra-auto Pretoria Centurionissa on yksi parhaista tavoista luoda vapautta matkustamiseen ja näin ollen nähdä ja kokea enemmän.

Sixt tuo kansainvälistä laatua lähellesih

Laadukkaasta asiakaspalvelusta ja monipuolisesta palveluntarjonnastaan tunnettu Sixt on palvellut asiakkaitaan maailmaanlaajuista mainetta niittäen jo yli sata vuotta. Vuonna 1912 perustettu Sixt on alkujaan saksalainen perheyritys, joka sittemmin on levinnyt yli 105 maahan. Verkkosivumme palvelevat asiakkaitamme 24 tuntia vuorokaudessa, ja tarpeen tullen voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse jolloin osaava henkilökuntamme vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin asiantuntevalla ja ystävällisellä tyylillään. Ajoneuvokalustomme kuuluu Euroopan kärkiluokkaan, uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin noin kolmen kuukauden ikäisiä, joten varatessasi Sixtin vuokra-auton voit odottaa rahoillesi vastineeksi laatua ja luotettavaa palvelua. Lisäpalveluina vuokrapakettiin voit sisällyttää useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, sekä useita eri turvaa tuovia vakuutuksia. Lasten turvaistuimet lisäävät koko perheen mukavuutta, ja GPS-navigaattori ohjaa perille, minne menetkin. Etelä-Afrikassa voit hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien edun, ja pidemmillä reissuilla rahaa säästyy valitsemalla rajattoman kilometrimäärän tarjous. Tervetuloa tutustumaan sääntöihimme ja ehtoihimme tarkemmin verkkosivuillamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pretoria Centurion PRYS02 cnr Heuwel Road & South Street 0051 Centurion -25.863103, 28.190654 +27-126431578

Sixt-toimipiste Pretoria Centurion PRYS02

cnr Heuwel Road & South Street
0051 Centurion
 
Puhelinnro +27-126431578

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Urheiluautot & avoautot

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service