Autonvuokraus
Tbilisi
Piilota
Georgia // Tbilisi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tbilisi

Me Sixtillä haluamme sinun nauttivan matkastasi Tbilisissä kauniissa Georgiassa täysin siemauksin, joten käänny ihmeessä Sixt Autovuokraamomme puoleen ja valitse laadukkaasta autovalikoimastamme laadukas vuokra-auto allesi! Monipuolisen autokalustomme ajoneuvot ovat aina merkkien viimeisimpiä malleja ja henkilöautojemme, minkä lisäksi farmariemme ja maasturiemme vuokraus on sujuvaa ja nopeaa niin verkkosivuillamme kuin paikan päälläkin. Autonvuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa, totea se itse vuokraamalla ajoneuvo Tbilisin matkallesi! Mahdollisissa lisäkysymyksissä ripeä ja miellyttävä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Tbilisi Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  0149 Tbilisi

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Tbilisi

  Sixt Autonvuokraus
  44 Kote Abkhazi St
  0105 Tbilisi

  ma. - pe.10:00 - 18:00
  la.11:00 - 14:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Vuokra-autolla saat Tbilisin matkastasi kaiken irti

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Tbilisissä, joten autonvuokraustasi suunnitellessa voit lisätä siihen useita lisäpalveluja tekemään matkastasi vieläkin mukavamman. Georgian tieverkko on osittain huonokuntoinen, joten neliveto voi lisätä sujuvuutta matkaasi ja maasturilla puolestaan taitat hankalammatkin tieosiot. Myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvoja kauttamme, sillä emme halua iän olevan este mahtaville lomakokemuksillesi. GPS-navigaattori auttaa sinut perille missä vain ja milloin vain. Valitset ajoneuvon kategorian näppärästi halutessasi jo netissä ennen matkaasi, mutta huomioithan, ettemme voi taata jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.

Historiallinen Tbilisi tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää

Tbilisi on Georgian pääkaupunki sekä Mtkvari-joen rannan suurin kaupunki, jota ympäröivät vuoret kolmelta puolelta. Historiasta kiinnostuneille kaupungissa on paljon herkullista nähtävää etenkin vanhan Tbilisin alueella, jossa sijaitsee Nariqalan linnoitus, jonka varhaisimmat osat ovat 300-luvulta ja jonne pääsee riippuhissillä samalla upeita maisemia ihaillen. Voit tutustua täällä myöskin useisiin vanhoihin kirkkoihin, joista esimerkiksi Antsiskhatin kirkko perustettiin 500-luvulla, ja museoihin, kuten Georgian kansallismuseoon.

Autonvuokraus Tbilisissä on kätevä tapa tutustua myös lähiseutuun, sillä aivan lähellä sijaitsee vanha pääkaupunki, viehättävä Mtskheta, joka on tulvillaan upeaa keskiaikaista arkkitehtuuria. Tbilisistä on myös lyhyt ajomatka naapurimaahan Armeniaan, joten miksetpä tutkisi tätä Euroopan ja Aasian rajalla olevaa seutua laajemminkin. Esimerkiksi pittoreski Vanadzor Armeniassa kauniine kirkkoineen tarjoaa upeasti nähtävää, ja samalla näet matkallasi Armenian mahtavaa maaseutua kirkkoineen ja luostareineen sekä Georgian kauniita jokia ja vuoria. Nappaa siis sopiva ajopeli allesi Sixtin Autovuokraamosta Tbilisissä ja koe Kaukasuksen helmi, Georgia parhaimmillaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service