Autonvuokraus
Irlanti
Piilota
Irlanti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Irlanti: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Irlannissa

Autonvuokraus Sixtillä Irlannissa on keino, joka helpottaa kulkemistasi ja tekee siitä myös edullisempaa. Autovuokraamo Irlannissa vuokraa edullisia pakettiautoja, farmariautoja, maastureita, henkilöautoja, urheiluautoja sekä avoautoja. Autokalusto on uutta, joten vuokra-autoista löytyy myös ilmastointi ja muita mukavuuksia. Ja koska toivomme että lomasi sujuu mukavasti, me Sixtillä tarjoamme myös joitakin käytännöllisiä lisävarusteita ja vakuutuksia vuokra-ajaksi. Sinulla on mahdollisuus valita lisävarusteiksi muun muassa navigaattori tai lasten turvaistuin. Vakuutuksista mainittakoon kolariturva ja vakuutus lasirikon varalle. Vuokrausta tehdessä kannattaa huomioida, että voimme taata sinulle vain haluamasi autoluokan, mutta emme yksilöityä automallia. Verkossa voit tehdä varauksen helposti muutamalla klikkauksella, mutta myös soittamalla asia hoituu joutuisasti.

Irlannin liikenne ja ajotavat

On hyvä olla tietoinen maassa vallitsevasta liikennekulttuurista ja liikennesäännöistä ennen liikkeelle lähtöä. Kun ajelet Irlannin valtatiellä, on sinun noudatettava nopeusrajoitusta, joka on 100 km/h. Moottoriteillä ajellessa nopeusrajoitus on puolestaan 120 km/h. Kaupunkialueilla nopeusrajoitus yleensä on 50 km/h, mutta paikoittain rajoitus voi olla vain 30 km/h. Moottoriliikennetiellä saa ajaa 80 km/h nopeutta. Nopeuskameravaroitusta ei navigaattorissa saa olla ajon aikana käytössä. Äänimerkkiä ei saa Irlannissa käyttää kello 23.30 ja 07.30 välisenä aikana. Joillain maan moottoriteistä on tietullimaksut, jotka voit maksaa käteisellä, sillä useimmiten luottokortilla maksu ei ole mahdollista. Autonvuokraus Irlannissa on mitä hienoin tapa tutustua nähtävyyksiin, kunhan olet hyvin selvillä liikennesäännöistä ja turvallisuusseikoista. Autovuokraamo Irlannissa tuntee maan liikennekulttuurin ja Sixtin henkilökunta on valmis neuvomaan sinua, jotta voit ajella turhia murehtimatta ja välttää parhaan mukaan ikävät tapahtumat liikenteessä

Maisemat ja nähtävyydet vuokra-autolla liikkuen

Tekemistä ja nähtävää maassa riittää, joten autonvuokraus Irlannissa kannattaa hoitaa jo ennen matkaan lähtöä. Kaikenlaista nähtävää ja tekemistä löytyy, joten pidätpä sitten luonnosta tai arkkitehtuurista, historiasta tai harrastusaktiviteetista, on lomanvietto mahdollisuuksia loputtomasti ja mikäpä olisi parempi tapa liikkua kuin vuokra-auto Irlannissa. Korkeimmillaan 214 metriä korkeat jyrkänteet ja niiden keskellä sijaitseva O'Brienin torni uskomattomine näköaloineen on vaikuttava kokemus. Cliffs of Moherin kalliot sijaitsevat Liscannorin kunnassa. Luonnosta pitävien iloksi Glenveagh kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuden ihastella sen kaunista luontoa, puutarhoja sekä arkkitehtuuria. Henrietta streetiltä löydät suuria punatiilisiä kaupunkipalatseja, joista moni on peräisin 1700- luvulta, mutta jotka ovat säilyneet hyvin näihin päiviin saakka. Autonvuokraus Irlannissa auttaa tekemään lomastasi elämysrikkaamman ja liikkumisestasi aikatauluihin sitoutumatonta sekä helppoa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service