Auton vuokraus alueella Dublin

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Dublin

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Dublin Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Dublin

Sixtin autovuokraamo Dublinissa

Sixtin autovuokraamo Dublinissa

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixtin Autovuokraamoon Dublinissa! Olemme apunasi autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Paikallisen autovuokraamomme kattavasta valikoimasta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan ja mieluisan vuokra-auton, ja seikkailusi Irlannin kauniissa ja historiallisessa pääkaupungissa ja sen lähistössä voi alkaa! Autonvuokraus Dublinissa luonnistuu vaivattomasti ja sukkelasti vierailemalla autovuokraamossamme. Kiitos asiantuntevan ja ripeän palvelumme, olet tarvitsemasi auton ratin takana vikkelästi ja kilpailukykyiseen hintaan. Siintääpä haaveissasi sitten koko perheen istuttava minibussi tai kuin mukulakiveyksillä vuorattujen kujien tutkailuun luotu pienempi menopeli, autonvuokraus Dublinin toimipisteestämme takaa taatusti tyytyväisyytesi. Vuokra-autoihimme Dublinissa sisältyy tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja, ja useimpiin voit halutessasi lisävarusteina saada esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Huomaathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan voimme valikoida vuokra-auton sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan kategorian perusteella.
Ota kaikki irti matkastasi Dubliniin vuokra-autolla

Ota kaikki irti matkastasi Dubliniin vuokra-autolla

Siintääpä mielessäsi sitten tutkimusmatka Powerscourt Estaten tunnettuun ja kauniiseen puutarhaan, taikka retki Guinnesin kuuluisaan olutmuseoon, pääset sinne sujuvasti vuokra-autolla. Irlannin kauniista pääkaupungista ja sen välittömästä läheisyydestä eivät silmiä hivelevät maisemat tai historialliset nähtävyydet tule loppumaan kesken. Ajelemalla vehreää rannikkoa pitkin ei sinun tarvitse matkata kauas löytääksesi historiallisen Glendaloughin luostarin, kivikaudelta peräisin olevan Newgrangen monumentin tai Dublinin eläintarhan kodin, Phoenix-puiston. Halutessasi voit myös tutkailla ympäristöäsi spontaanisti ja päämäärättä, sillä matkustamalla vain silmänräpäyksen keskustan ulkopuolelle olet keskellä henkeäsalpaavia ja majesteettisia vihreitä maisemia jotka jatkuvat silmänkantamattomiin. Vuokra-autolla liikkuminen antaa sinulle vapauden seikkailla lomakohteessasi vapaasti ja aikataulutta, ja vain mielikuvituksesi on rajana pohtiessasi seuraavaa aktiviteettiasi. Voit halutessasi vaikka parkkeerata vuokra-autosi hetkeksi, ja jatkaa matkaasi läpi vihreiden nummien ja kukkuloiden jalan. Irlanti on tunnettu perinteikkäästä arkkitehtuuristaan ja upeasta luonnostaan, joten tällä vihreällä saarella jos jossain vuokra-auto antaa sinulle mahdollisuuden nähdä ja kokea juuri niin paljon kuin sielusi sietää!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Dublin
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Dublin?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Dublin.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Dublin?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Dublin. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 8609 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Dublin
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Dublin?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Dublin?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Dublin?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?