Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot

 

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Etelä Tavara-autot

Osoite

Rochestown Ave, . Dublin, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
09:00 - 15:00
Su
09:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Etelä Tavara-autot

Palvelevan Sixt Dublin Etelä Tavara-autot -palveluilla liikuttelu helpottuu

Palvelevan Sixt Dublin Etelä Tavara-autot -palveluilla liikuttelu helpottuu

Ota avuksesi Sixtin autonvuokrauspiste Dublin Etelän Tavara-autot, kun sinun tarvitsee muuttaa tai kuljettaa suurempia tavaroita, vaikkapa huonekaluja, Irlannissa. Toimipisteemme sijaitsee kätevästi Dublinin eteläosassa, Rochestown Avenuella, suuren Dun Laoghaire yliopistokampuksen lähellä. Mikäli saavut julkisilla, ovat lähimmät bussipysäkit Kill Avenuella aivan kivenheiton päässä, ja juna-asema Glenageary reilun puolen tunnin kävelymatkan päässä. Dublin Etelä Tavara-autot -toimipisteeltämme on lähes suora reitti Dublinin keskustaan, jonne ajaa noin puolessa tunnissa, ja hyvien tieyhteyksien ansiosta on helppoa navigoida myös muualle maahan. Vapaiden ajokilometrien ansiosta sinun ei tarvitse miettiä muuta kuin määränpäätäsi ja liikuteltavia tavaroita. Sixt Autovuokraamo Dublin Etelä Tavara-autot -toimipisteen vuokra-ajoneuvot ovat ensiluokkaisia ja tunnetuilta ajoneuvomerkeiltä, jotta sinä voit keskittyä ajonautintoon. Valitse sinulle sopiva vuokra-autokategoria ja tee varauksesi kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme jo tänään.
Edulliset hinnat, vapaat kilometrit ja uusi ajoneuvokalusto Sixtiltä

Edulliset hinnat, vapaat kilometrit ja uusi ajoneuvokalusto Sixtiltä

Kun esineistön liikuttelun tarve on suurin, on apukin lähellä! Autonvuokraus Dublin Etelän Tavara-autot -toimipisteestä tuo ulottuvillesi mahdollisuuden niin huonekalujen, pakettien kuin myös harrastusvälineuden kuljettamiseen. Valitse sopivin valikoimamme kokoluokista, tee varaus näppärästi etukäteen ja nouda ajoneuvo toimipisteestämme. Helppoa ja kätevää. Varauksen yhteydessä voit tutustua ja varata samalla hyödylliset lisäpalvelut ja -varusteet, kuten lisäkuljettaja, mikäli haluat jakaa ajamisen nautintoa ja vastuuta, tai matkan jatkumisturva sen varalle, että avaimet hukkaantuvat tai polttoaine loppuu kesken matkan. Mikäli valitset maksun paikan päällä, voit muuttaa tai peruuttaa varauksesi maksutta. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettei Sixt takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Dublin Etelä Tavara-autot -toimipisteessä, auttaa ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme viikon jokaisena päivänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Etelä Tavara-autot?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 38 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Etelä Tavara-autot

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Etelä Tavara-autot?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Etelä Tavara-autot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Dublin Etelä Tavara-autot

Näytä lisää