Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Dublin Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dublin Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Lentoasema

Osoite

Terminal 1 and 2, . Dublin, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Dublinin lentoasemalla mahdollistaa sinulle joustavan autonvuokrauksen vaikka heti maahan saavuttuasi. Toimipisteestämme, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 luona, hankitkin vaivattomasti käyttöösi vaikkapa kaupungissa liikkuessasi käytännöllisen ja taloudellisen henkilöauton tai farmarin, joiden kattavasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Lisäksi löydät toimipisteestämme myös valikoiman erilaisia maastureita, jotka voivatkin osoittautua Irlannissa käytännöllisiksi kulkuvälineiksi, mikäli matkasi kulkee muuallakin kuin pelkällä kaupunkialueella. Olethan myös tietoinen, että meillä alle 25 vuoden ikä ei ole este autonvuokraukselle?
Autonvuokraus Dublinin lentoasemalta

Autonvuokraus Dublinin lentoasemalta

Vuokratessasi auton meiltä Dublinin lentoaseman toimipisteestä voit taittaa noin 10 kilometrin matkan kaupungin keskustaan helposti, ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Dublinin lentoasemalta sujuu joustavasti joko saapumalla toimipisteellemme tai vielä helpommin hoitamalla se etukäteen jonkin palvelukanavamme kautta. Tarjoamme varauspalvelua niin verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessamme kuin perinteisesti puhelimitsekin. Lentoaseman lisäksi löydät useita toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta. Varatessasi käyttöösi vuokra-autoa muista kuitenkin, että emme takaa ajoneuvoistamme käyttöösi tiettyä merkkiä tai mallia, vaan aina haluamasi ja itse valitsemasi kategorian mukaisen kulkuvälineen. Olethan myös huomannut, että joustavoittaaksemme palveluamme olemme mahdollistaneet toimipisteessämme myös auton palautuksen aukioloaikojemme ulkopuolellakin?
Ajamalla Dublin ja Irlanti tutuksi

Ajamalla Dublin ja Irlanti tutuksi

Kaupungissa vuokra-auton hankinta voi osoittautua hyväksi päätökseksi, sillä sen avulla pääset helposti vierailemaan monissa mielenkiintoisissa kohteissa. Matka taittuu ajaen esimerkiksi koko maan suosituimpaan käyntikohteeseen Guinness Storehouseen tutustumaan mielenkiintoiseen näyttelyyn. Vuokra-ajoneuvolla matka taittuu myös vaikkapa Wicklow-vuorten seudulle nauttimaan rauhallisista maisemista tai Boynen laaksoon, missä pääsee tutustumaan yhteen maanosan merkittävimmistä muinaishaudoista. Muuten kaupungissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa ainakin Trinity Collegessa kiertelemässä kampusta ja ihmettelemässä sen kirjaston yli 200 000 opuksen valikoimaa. Perinteisiä käyntikohteita kaupungissa ovat myös Christ Church Cathedral, Dublin Castle sekä kaupungintalo ja historiallisesti merkittävä pääposti. Mikäli viski maistuu, kannattaa kaupungissa ehdottomasti vierailla myös The Old Jameson Distilleryssä perehtymässä aitoon viskiin. Mikäli taas shoppailuhammasta kolottaa, on syytä suunnata kaupungin pääkadun O'Connel Streetin ympäristöön kaupunkia halkovan Liffey-joen pohjoispuolelle tai joen eteläiselle, eli vanhemmalle puolelle Grafton Streetin tai Temple Barin läheisyyteen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 8676 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?