Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Keskusta

 

Suosituin kohteessa Dublin Keskusta

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dublin Keskusta alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Keskusta

Osoite

Q-Park, Marlborough Street, . Dublin, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La - Su
08:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Keskusta

Sixt Dublin Keskustan vuokra-autolla turvallisesti perille

Sixt Dublin Keskustan vuokra-autolla turvallisesti perille

Autonvuokraus Dublin Keskustan toimipisteeltämme on verraton vaihtoehto sinulle, joka haluat tutustua irlantilaiseen elämänmenoon omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamo Dublin Keskusta sijaitsee keskeisellä paikalla Irlannin hurmaavan pääkaupungin ytimessä, vain parin minuutin kävelymatkan kuuluisalta O'Connell Streetiltä. Voit saapua Sixt Dublin Keskustaan esimerkiksi raitiovaunulla jäämällä pois O'Connell Upper -nimisellä pysäkillä. Kivenheiton päässä sijaitsee myös korkeudestaan kuuluisa patsas The Spire of Dublin, jota et voi olla huomaamatta. Jos tulet suoraan lentokentältä, lentokenttäbussi pysähtyy niin ikään O'Connell Streetillä. Noudettuasi vuokra-auton Dublin Keskustasta voitkin lähteä katsomaan, mitä ihmeteltävää Dublinilla ja sen lähialueilla on tarjottavanaan. Sixt Dublin Keskustan vuokra-autoista löydät oivalliset apurit matkantekoon niin kaupunkiajoon kuin vaihtelevaan maastoon. Onko tiedossa budjettimatka? Taloudelliset ja kompaktit henkilöautomme kuljettavat sinut edullisesti paikasta toiseen. Oletko lähdössä perheen tai kaveriporukan kanssa seikkailulle Irlannin maaseudulle? Valitse silloin matkantekoon tasaisen varma 4x4-maasturi tai avara minibussi. Vuokra-autovalikoimastamme löydät myös Premium-luokan ajoneuvot tunnetuilta autovalmistajilta, kuten Mercedes-Benziltä ja BMW:ltä.
Räätälöi matkasi Sixtin kattavilla lisäpalveluilla

Räätälöi matkasi Sixtin kattavilla lisäpalveluilla

Autonvuokraus Dublin Keskustasta mahdollistaa joustavan matkan aloituksen ja lopetuksen, sillä vuokratessasi auton Sixtiltä voit noutaa ja palauttaa vuokra-autosi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Varaustyökalumme avulla pääset tutustumaan saatavilla oleviin ajoneuvokategorioihimme sekä varaamaan vuokra-autosi lisäpalveluineen. Huomioithan, että Sixt ei voi taata tiettyä automallia, vaan pelkästään ajoneuvokategorian, sillä lopullinen automalli valikoituu saatavuuden mukaan. Kun valitset vapailla ajokilometreillä varustetun vuokra-auton, voit lähteä huolettomin mielin vaikka road tripille aistimaan Irlannin vehreän maaseudun ja rannikkokaupunkien tunnelmaa. Jos valitset lisäkuljettajapalvelun, pääsevät muutkin kanssasi matkustavat ajotaitoiset henkilöt nauttimaan Irlannissa autoilusta. Vaihtelevissa maastoissa voi toisinaan sattua yllätyksiä, joita varten voit varustautua erilaisilla Sixtin lisäturvilla, kuten lasi- ja rengasturvalla. Lisäpalveluvalikoimaamme kuuluvat myös esimerkiksi GPS-navigaattori, PTA Plus- ja PTA Navi -palvelut sekä lastenistuimet. Tervetuloa Sixt Dublin Keskustaan!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Keskusta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Keskusta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1419 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Keskusta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?