Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Etelä

 

Suosituin kohteessa Dublin Etelä

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dublin Etelä alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Etelä

Osoite

Rochestown Ave, . Dublin, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
09:00 - 15:00
Su
09:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Etelä

Tutustu rentoon ja monipuoliseen Dubliniin Sixt Dublin Etelän vuokra-autolla

Tutustu rentoon ja monipuoliseen Dubliniin Sixt Dublin Etelän vuokra-autolla

Erinomaisena viikonloppukohteena ja alkupisteenä tunnettu Dublin on helppo ja mukava kohde kierrellä laadukkailla Sixt Autonvuokraamo Dublin Etelän toimipisteen ajoneuvoilla. Laajan valikoimamme ajoneuvot sopivat niin työmatkalle, häämatkalle kuin myös perhelomalle. Toimipisteemme sijaitsee kaupungin eteläosassa, Rochestown Avenuella, jonne on noin puolen tunnin matka keskustasta julkisilla kulkuvälineillä. Kill of the Grangen bussipysäkit ovat lähimpänä ja hyvä maamerkki on Dun Laoghairen taiteen ja teknologian yliopisto. Dublin Etelän toimipisteeltämme on vaivatonta aloittaa matka pidemmällekin saarella, sillä vain muutaman käännöksen jälkeen pääset N11-tietä pitkin suuremmille M-alkuisille väylille. Keskustaankin hurauttaa vain noin 20 minuutissa. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet ovat helposti ulottuvillasi vuokra-autoillen, eivätkä jalkasi rasitu niitä etsiessä. Hyppää siis ystävinesi näppärän kokoiseen sedaniin ja ajakaa tutustumaan Guinnes Storehouseen ja The Old Jameson Distilleryyn, joissa selviävät mm. viskin salat. Raikasta patikointi-ilmaa halajavat voivat suunnata suorituskykyisen ja tilavan maasturin etelään, Wicklowin vuoren rauhallisen kauniisiin maisemiin.
Rentoa menoa, vesisateita ja pubeja tunnetuksi Sixt Dublin Etelän vuokra-autoilla

Rentoa menoa, vesisateita ja pubeja tunnetuksi Sixt Dublin Etelän vuokra-autoilla

Rento ja rauhallinen Dublin ja sen maaseutuympäristö ovat miellyttävän vaivattomat tutkia Sixtin vuokra-autolla eikä kilometrejä tarvitse laskea, sillä saat Sixtiltä vapaat kilometrit. Varaamisen yhteydessä voit tutustua myös hyödyllisiin lisäpalveluihimme, kuten lasten turvaistuimiin, joilla lapset kulkevat mukavan turvallisesti mukana, GPS-navigaattoriin, jonka avulla et eksy reitiltäsi, ja lisäkuljettajapalvelu antaa mahdollisuuden jakaa ajamisen nautintoa. Dublin Etelä -toimipisteemme ajoneuvot ovat aina uudet ja tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä, jotta luotettavuus ja ajomukavuus ovat parhaimpia mahdollisia. Kattavasta ajoneuvovalikoimastamme löydät mm. näpsäkät sedanit kaupunkiajeluun, isomman seurueen liikutteluun oivalliset tilavat minibussit, premium-luokan ajoneuvoilla teet vaikutuksen työmatkallasi ja farmarin kyydissä kulkee koko perhe tai harrastusvälineet. Tee seuraavasta tai ensimmäisestä matkastasi Irlantiin miellyttävän avartava kokemus, ja varaa tarpeisiisi sopiva Sixt Autovuokraamo Dublin Etelän vuokra-auto lisäpalveluineen verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Etelä

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Etelä?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Etelä sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Etelä.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Etelä?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 456 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Etelä

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Etelä?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Etelä?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?