Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Pohjoinen

 

Suosituin kohteessa Dublin Pohjoinen

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dublin Pohjoinen alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Pohjoinen

Osoite

Eastlands Car Hire facility Block D, . Swords, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Pohjoinen

Irlanti ulottuvillasi Sixt Dublin Pohjoisen avulla

Irlanti ulottuvillasi Sixt Dublin Pohjoisen avulla

Sixt Autovuokraamo Dublin Pohjoinen toivottaa sinut ylpeästi tervetulleeksi Irlannin monipuoliseen pääkaupunkiin! Dublin Pohjoisen toimipisteemme sijaitsee maan suurimman lentokentän, Dublinin lentoaseman, läheisyydessä. Pääset liikkumaan Sixt Dublin Pohjoisen ja lentokentän välillä esimerkiksi taksilla tai suoraan terminaaleille 1 ja 2 vievien shuttle-bussien avulla. Vuokra-auton noudettuasi voit ottaa suunnan esimerkiksi läheiselle M1-moottoritielle tai Dublinia ympäröivälle M50-kehätielle. Lähde tutustumaan vieraanvaraiseen Dublinin kaupunkiin tai suuntaa kokemaan Irlannin maaseutu, jonka pikkukylät ja loputtomat lammaslaumat tarjoavat maalaismaisemia aidoimmillaan. Autonvuokraus Dublin Pohjoisen toimipisteeltämme soveltuu loistavasti niin budjettimatkailijalle kuin liikematkalla olevallekin autonvuokraajalle. Jos tiedossa on pitkälti kaupunkiajoa, valitse silloin kompakti henkilöauto, jonka avulla suunnistat helposti Dublinin kaduilla. Mikäli matkasi suuntautuu maaseudulle, suosittelemme 4x4-maastureitamme, jotka säilyttävät suorituskykynsä myös rannikkoseudun vaihtelevissa olosuhteissa. Työmatkalaisen puolestaan kannattaa tutustua Premium-luokan ajoneuvoihimme, joilla saavut tyylikkäästi työtapaamiseen tai yritysneuvotteluun. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.
Sixt Dublin Pohjoinen palvelee sinua joustavasti

Sixt Dublin Pohjoinen palvelee sinua joustavasti

Vuokra-auto Dublin Pohjoisen toimipisteeltämme on luotettava matkakumppani. Koska sinun sujuva matkantekosi on meille tärkeää, tarjoamme sinulle vuokra-autoilun vapautta kattavine lisäpalveluineen. Aloita ja päätä autonvuokraus Dublin Pohjoisen toimipisteeltämme silloin kun se sopii parhaiten itsellesi. Vuokra-autotarjontaamme voit tutustua kätevästi jo etukäteen internetissä ja tehdä varauksen helppokäyttöisen varauspalvelumme avulla. Jos matkasi suuntautuu maaseudulle tai haaveinasi on tehdä road trip rannikkoteitä pitkin, suosittelemme valitsemaan vuokra-autoosi vapaat ajokilometrit sekä lisälaitteena GPS-navigaattorin, jonka avulla et eksy reittisi varrella. Halutessasi voit valita vuokraukseen sisältyvien vakuutusten lisäksi myös lisäturvavaihtoehtojamme, kuten lasi- ja rengasturvan. Oletko tutustumassa Irlantiin perheen kanssa? Pikkuväen turvallinen matkanteko varmistuu lisäpalveluihimme kuuluvien lastenistuinten avulla. Tutustuthan myös muihin lisäpalveluihimme. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian, sillä lopullinen automalli valikoituu saatavuuden perusteella. Tervetuloa kokemaan sujuva autonvuokraus Dublin Pohjoisen toimipisteemme avulla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Pohjoinen

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Pohjoinen?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Pohjoinen sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Pohjoinen.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Pohjoinen?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 66 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Pohjoinen

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Pohjoinen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Pohjoinen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?