Auton vuokraus toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot

 

Ohjeet toimipisteeseen Dublin Pohjoinen Tavara-autot

Osoite

Eastlands Car Hire facility Block D, . Swords, Irlanti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Dublin Pohjoinen Tavara-autot

Sixt Dublin Pohjoisen Tavara-autot palveluksessasi

Sixt Dublin Pohjoisen Tavara-autot palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Dublin Pohjoinen Tavara-autot tarjoaa sinulle edullisen keinon kuljettaa tavarasi mahdollisimman vaivattomasti paikasta toiseen. Autonvuokraus Dublin Pohjoisen Tavara-autojen palvelupisteeltämme sopii mainiosti esimerkiksi muuttotavaroiden, huonekalujen tai muiden painavampien esineiden kuljetukseen omien aikataulujesi mukaan. Löydät toimipisteemme läheltä Dublinin lentoasemaa hyvien kulkuyhteyksien viereltä, joten vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat näppärästi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sixtin ystävällinen henkilökunta Dublin Pohjoisen Tavara-autojen toimipisteellä on valmis auttamaan sinua, mikäli haluat kysyä lisätietoja autonvuokrauksesta tai esimerkiksi vuokra-ajoneuvosi noudosta ja palautuksesta. Meidän kauttamme löydät laadukkaat tavara-autot niin yksittäisten esineiden kuin vaikkapa pienen asunnon koko irtaimistonkin kuljettamiseen. Valitsemalla vapailla ajokilometreillä varustetun tavara-auton voit varmistaa, että pääset kuljettamaan tavarat kauemmaksikin Irlantiin ilman huolta kilometrimäärien täyttymisestä.
Kuljeta tavarasi huolettomasti Sixtin vuokra-autolla

Kuljeta tavarasi huolettomasti Sixtin vuokra-autolla

Sixtin helppokäyttöisen varauspalvelun avulla voit varata vuokra-auton käyttöösi tietylle ajankohdalle jo ennen matkaasi, jolloin tavara-auton noutaminen on vaivatonta ja nopeaa. Varauspalvelumme lisätiedoista näet kätevästi vuokra-auton mitat, mikä auttaa sinua suunnittelemaan tavaroiden pakkausta ja lastaamista vuokra-ajoneuvoosi. Tilavat tavara-automme ovat laadukkaita ja hyväkuntoisia, joten niiden avulla voit kuljettaa tavarasi turvallisesti. Autonvuokrauksesi Dublin Pohjoisen Tavara-autojen palvelupisteeltä on helposti räätälöitävissä täysin sen mukaan, mitä itse matkaltasi toivot. Autonvuokraukseen sisältyvien turva- ja vakuutuspalveluiden lisäksi voit halutessasi valita vuokra-autoosi erilaisia lisäturvapalveluita, jotka tarjoavat mielenrauhaa siltä varalta, että matkalla sattuisi jotain yllättävää. Onko tiedossa pitkä matka, jolloin tarpeen on välillä levätä ja vaihtaa kuljettajaa? Lisäpalveluistamme voit valita lisäkuljettajapalvelun, jonka avulla myös matkakumppanisi pääsee välillä tarttumaan luotettavan Sixtin vuokra-auton rattiin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tietyn automallin saatavuutta, vaan pelkästään ajoneuvokategorian, sillä automallin lopullinen valinta määräytyy saatavuuden mukaan. Tervetuloa noutamaan tavaroidesi kuljetukseen tilava vuokra-auto Dublin Pohjoisen Tavara-autojen toimipisteeltämme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dublin Pohjoinen Tavara-autot?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 21 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dublin Pohjoinen Tavara-autot

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dublin Pohjoinen Tavara-autot?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dublin Pohjoinen Tavara-autot?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Dublin Pohjoinen Tavara-autot

Näytä lisää