Autonvuokraus
Graz Lentoasema
Piilota
Itävalta // Graz // Graz Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Graz Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GRZ
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 17:30
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Grazin lentoasemalla tekee lomasta helppoa tarjoten kattavan valikoiman vuokra-autoja monipuolisesti jokaisen käyttötarpeisiin. Meiltä saat auton jokaiselle eri budjetille. Valikoimamme kattaa tavalliset henkilöautot, farmarit, nelivedot ja katumaasturit. Automme ovat tietenkin aina uutta mallia. Vuokra-autopakettiin voi valita myös erilaisia lisäpalveluita, kuten rajoittamattomat kilometrit, navigaattorin, lastenistuimen, ylimääräisen kuljettajan tai täysvakuutuksen. Sixtin avulla pääset aloittamaan lomasi välittömästi ilman viivytyksiä. Kun siis koneesi laskeutuu Grazin lentoasemalle, GRZ, käy toimipisteellämme hakemassa vuokra-autosi. Saat noudettua ennakkoon varatut autot pikaisesti, joten varaus kannattaa tehdä jo ennen lomalle lähtöä. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Grazin lentoasemalta

Grazin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Feldkirchenin alueella Itävallassa. Ajomatkaa kaupungin keskustaan tulee noin kymmenen kilometriä. Lentoasema on suhteellisen pieni. Siellä vierailee vuosittain hieman alle miljoona turistia. Toimipisteemme onkin helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan saapuvien aulassa. Palvelemme toimipisteellämme ympäri vuorokauden, joten auton vuokraaminen ja palautus onnistuu koska tahansa. Ota siis vuokra-auto Grazin lentoasemalta ja lähde tutkimaan, mitä lähiseuduilta löytyykään.

Alppimaisemia ja kulttuuria vuokra-autolla

Autonvuokraus Grazin lentoasemalta on erittäin suositeltavaa, jos haluat nähdä lomallasi enemmän kuin pelkän kaupungin keskusta-alueen. Kaupunki itsessään on jaettu 17 kaupunginosaan, joissa kaikissa on erilainen tunnelma. Vanhakaupunki on listattu UNSCON maailmanperintökohteeksi, joten se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Paras näköalapaikka löytyy Schlossbergilta, eli linnavuorelta. Se on nimensä mukaisesti 123 metriä korkea vuori keskellä vanhaakaupunkia. Vuoren päällä on kellotorni. Sen erikoisuus on minuuttiviisaria pitempi tuntiviisari. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit huristella katsomaan kauempanakin sijaitsevia nähtävyyksiä. Tällaisia ovat esimerkiksi Eggenbergin linna, jota ympäröi suuri ja vehreä puutarha sekä Mariatroskin basilika. Basilika on yksi koko Steiermarkin alueen tärkeimpiä pyhiinvaelluskohteita. Kaupungissa on myös runsaasti museoita. Kunsthaus, eli taidemuseo esittää ympäri maailmaa tulevaa taidetta. Onpa Arnold Schwarzeneggerkin saanut oman museonsa kaupunkiin. Se lienee siis ainakin näyttelijän fanien mieleen. Itävalta on tunnettu Alpeistaan. Vuokra-autolla voi lähteä kiertämään myös lähialueita ja katselemaan upeita maisemia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Graz Lentoasema GRZ Flughafenstrasse 51 8073 Feldkirchen/Graz 46.995473, 15.444231 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Graz Lentoasema GRZ

Flughafenstrasse 51
8073 Feldkirchen/Graz
 
Puhelinnro +43-1505264004

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service