Autonvuokraus
Kärnten
Piilota
Itävalta // Kärnten
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kärnten

Tee lomastasi kauniissa Itävallassa täydellinen vuokraamalla ajopeli allesi Sixt Autovuokraamosta Kärntenistä! Löydät korkealaatuisesta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi vuokra-auton matkaasi varten, ja koska autonvuokraus kauttamme on helppoa, voit keskittyä suunnittelemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä matkasi varrelle Kärntenissä ilman, että sinun tarvitsee murehtia monimutkaisista käytännön seikoista. Voit valita autokalustostamme henkilöauton, farmarin tai vaikkapa minibussin ajoneuvokseksi, ja jos kysyttävää vuokrauksesta ilmenee, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Itävallan Kärnteniin!

 
 • Klagenfurt Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Klagenfurt

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Villach

  Sixt Autonvuokraus
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Nauti Kärntenistä Sixtin Autovuokraamon varustamana

Kun lähdet tutustumaan kauniiseen Kärnteniin Itävallassa, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme, niin saat matkastasi parhaan mahdollisen irti. Saat sujuvan ja helpon vuokrauksen lisäksi nimittäin lisättyä laadukkaita lisäpalveluita tilaukseesi näppärästi, vaikka jo ennen lähtöäsi Suomesta. Vakuutus tuo turvallisuutta ja voit lisätä useammankin kuljettajan avuksesi helpottamaan ajovastuutasi. Kun suunnittelet autonvuokrausta Kärntenistä ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia. Muistathan jännittävää Kärntenin matkaa visioidessasi, että voimme luvata ainoastaan vuokra-autosi kategorian, emme jotakin tiettyä ajoneuvomerkkiä tai -mallia.

Itävallan Kärntenissä Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus on paras tapa tutustua Itävallan Kärntenin osavaltioon. Alueella asuu arviolta hieman yli puoli miljoonaa ihmistä, ja sen pääkaupunki on Klagenfurt. Nähtävää ja tehtävää löytyy kaikenikäiselle matkaajalle. Jos haluat pysytellä Klagenfurtssa, jonka koko virallinen nimi on Klagenfurt am Wörthersee, voit ajella kaupungin nähtävyyksiin näppärästi Sixt vuokra-autolla. Käy vaikka ihastelemassa Wörthersee-järveä, jonka rannalla kaupunki sijaitsee. Kaupunki on useiden vuorten ympäröimä, joten pääset nautiskelemaan upeista vuorimaisemista. Muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitsee Reptilienzoo Happ -matelijapuisto sekä Minimundus-teemapuisto, jossa pääsette ihailemaan maailmaa minimuodossa.

Upeimmat näköalat näet maailman korkeimman, puisen näköalatornin huipulta Pyramidenkogelin tornista. Kärntenissä on paljon muutakin nähtävää, kuin sen pääkaupunki. Autonvuokraus Kärntenistä onkin loistava tapa tutustua alueeseen vähän laajemmin. Voit ajella ympäri aluetta ja ihailla vuoristoja ja esimerkiksi Pasterzen jäätikköä. Voit myös hurauttaa noin puolessa tunnissa Klagenfurtista ihailemaan kaunista Hochosterwitzin linnaa. Valinta on sinun!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service