Autonvuokraus
Klagenfurt Lentoasema
Piilota
Itävalta // Klagenfurt // Klagenfurt Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Klagenfurt Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KLU
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 14:00
la.08:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Klagenfurtin lentoasemalla sijaitsee tuloaulan välittömässä läheisyydessä. Löydät toimipisteemme helposti kääntymällä oikealla tuloaulasta, jossa näet car rental eli autonvuokraus osion. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja taloudellisista sedaneista koko perheelle sopiviin farmarimalleihin. Lisäksi valikoimastamme löydät minibussit isommalle porukalle. Jos haluat matkustaa tyylillä, suosittelemme tutustumaan myös premium-malleihimme. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Matkustatpa sitten työasioissa tai olet lomalla, yksin tai porukalla, meiltä löydät sopivan vuokra-auton juuri sinulle. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Klagenfurtin lentoasemalla, osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kattavien aukioloaikojemme puitteissa. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme!

Vuokra-auto Klagenfurtin lentoasemalta nopeasti ja vaivattomasti

Klagenfurt on Itävallan kuudenneksi suurin kaupunki ja sen lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kaupungin ainoa Sixt toimipiste sijaitsee lentoaseman yhteydessä. Varaamalla auton etukäteen netistä, saat heti avaimet käteen ja vuokra-auto odottaa sinua heti valmiina. Näin ollen säästät aikaa ja vaivaa, sillä pääset heti lähtemään matkalle kohti määränpäätäsi. Osaava henkilökunta opastaa sinua auton noutamisessa sekä palautuskäytännöissä. Klagenfurtin lentokentältä on helppo lähteä ajamaan kohti useita eri kaupunkikohteita, kuten noin 140 kilometrin päässä sijaitseva Graz, jonne ajat reilusti alle kahdessa tunnissa. Toinen näkemisen arvoinen kaupunki on hieman tuntemattomampi Villach, jonne hurautat vain noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Klagenfurtin lentoasemalla on kätevä ja helppo tapa aloittaa loma- tai työmatkasi Itävallassa!

Näe Itävalta ja sen kauniit maisemat sekä rikas kulttuurielämä

Klagenfurtin kaupunki on suosittu matkailukohde ja se tarjoaa niin upeita maisemia kuin myös kulttuuria. Näkemisen arvoisia nähtävyyksiä on kaupungissa useita, kuten Lindwurm, joka on kaupungin maamerkki sekä kesäisin avautuva Minimundus, jonka puistosta löydät useita maailman eri kaupunkien kuuluisia maamerkkejä. Vuokra-autolla suuntaat helposti joko kaupungin etelä- tai pohjoispuolelle upeisiin vuoristomaisemiin. Lisäksi noin tunnin matkan päässä kaupungista sijaitsee Gerlitzen, jonka laskettelukeskus tarjoaa maan parhaat näköalat. Muista myös että autolla saavutat helposti vaikuttavat linnat ja historialliset rakennukset, joita kaupungilla on tarjota.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 14:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Klagenfurt Lentoasema KLU Flughafenstr. 60-64 9020 Klagenfurt 46.642500, 14.337500 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Klagenfurt Lentoasema KLU

Flughafenstr. 60-64
9020 Klagenfurt
 
Puhelinnro +43-1505264004

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service