Autonvuokraus
Linz
Piilota
Itävalta // Linz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Linz

Sixtin autovuokraamo Linzissä palvelee sinua laadukkaasti seitsemänä päivänä viikossa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisesti varusteltuja uusia vuokra-autoja. Valittavanasi on autoja aina pienistä kompakteista kaupunkiautoista suurempiin sedan- ja farmarimalleihin maastureita ja minibusseja unohtamatta. Tutustu verkkosivullamme edullisiin hintoihimme ja hyödyllisiin lisäpalveluihin.

 
 • Linz-Hoersching Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  ma. - pe.07:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Linz

  Sixt Autonvuokraus
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtillä hoidat autonvuokrauksen Linzissä vaivattomasti

Autovuokraamomme Linzissä tarjoaa käyttöösi erikokoisia autoja pienistä taloudellisista hatchback-malleista lähtien. Lapsiperheille sopivia vaihtoehtoja ovat suuremmat sedanit ja farmarit, joihin myös isommat harrastusvälineet sopivat mainiosti. Premium-luokan ajopelit tuovat tyylikkyyttä teille ja vauhdikkaampaan menoon tarjolla on avo- ja urheiluautoja. Tarkista myös minibussien ja pakettiautojen kilpailukykyiset vuokraushinnat verkkosivultamme. Varatessasi autoa voit valita itsellesi autoluokan, mutta tiettyä autoa tai merkkiä emme voi luvata. Tarjoamme useita hyödyllisiä lisäpalveluja autonvuokraukseen Linzissä. Vakuutukseen voit lisätä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, matkanjatkumisturvan tai vaikkapa kolari-, rengas- ja lasiturvan. Halutessasi voit vuokrata GPS-navigaattorin tai nimetä itsellesi varakuljettajan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Linzissä on valittavana vauvan turvakaukalo, erikokoisia lasten turvaistuimia sekä korokeistuin.

Eläydy itävaltalaisiin maisemiin ja Linzin nähtävyyksiin vuokra-autolla kierrellen

Roomalaisten jo yli tuhat vuotta sitten perustama Linz sijaitsee Pohjois-Itävallassa ja siellä on vajaat 200 000 asukasta. Keskiaikainen vanhakaupunki on jo itsessään nähtävyys. Alueella on maan vanhin kirkko, St Martin, joka on valmistunut noin vuonna 800. Jättimäinen Linzin uusi katedraali, Maria-Empfängnis-Dom, on vaikuttava sekä ulkoa että sisältä. Kirkkoon mahtuu 20 000 ihmistä ja siellä on Linzin historiaa kuvaavia lasimaalauksia. Linziä halkovan Tonavan etelärannalla sijaisee Linzin linna, jossa toimii linnamuseo. Erityisesti lapsiperheiden on kätevä käydä vuokra-autolla päiväretki Linzin eläintarhassa. Tonavan pohjoispuolella oleva eläintarha on avoinna ympäri vuoden ja sen 600 eläintä kiinnostavat varmasti kaiken ikäisiä. Paljon erikoista nähtävää ja ihasteltavaa löytyy myös kasvitieteellisestä puutarhasta. Leppoisan autoretken voi tehdä ajelemalla Tonavan rantaa reilut 20 kilometriä myötävirtaan. Sieltä löytyy muinoin Tonavan saarella sijainneen lähes tuhat vuotta vanhan Spilbergin linnan raunio.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service