Autonvuokraus
Linz-Hoersching Lentoasema
Piilota
Itävalta // Linz // Linz-Hoersching Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Linz-Hoersching Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LNZ
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 16:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Linz Hoersching -lentoasemalla on helppo löytää. Saavuttuasi tuloaulaan, seuraa opasteita jotka vievät sinut kohti autovuokraamojen aluetta ja näet Sixt toimipisteemme. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, kattavat aukioloajat sekä osaavan henkilökunnan joka mielellään vastaa kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Linzin Hoerschingin lentoasemalla. Valikoimastamme vuokra-autoja voit valita esimerkiksi koko perheelle hyvin sopivan tilavan farmarimallin, kun taas yksinmatkustavalle bisnesmatkaajalle taloudellinen ja kompakti sedani on vaihtoehtona sopiva. Jos puolestaan matkustatte ison ryhmän kanssa, kannattaa tutkia valikoimaamme minibussien osalta. Meiltä löydät myös premium-mallit jos haluat lisätä hieman luksusta ajokokemukseesi. Otathan kuitenkin huomioon että emme voi varaustilanteessa taata tiettyä mallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja ja lisäpalveluja nettisivuillamme!

Autonvuokraus Linzin Hoerschingin lentoasemalla on kätevä tapa aloittaa matkasi

Lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Linzin keskustasta ja autolla matkaan kuluu noin 20 minuuttia. Autonvuokraaminen on helpoin tapa saapua keskustaan sekä läheisiin kaupunkeihin, kuten Salzburgiin joka sijaitsee alle parin tunnin ajomatkan päässä. Lisäksi lyhyen noin 45 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Welsin kaupunki. Jos kuitenkin haluat vuokrata auton myöhemmin, löydät Sixt toimipisteemme myös Linzin keskustasta. Varaamalla auton etukäteen netistä, varmistat että saat vuokra-autosi heti käyttöön ja voit jatkaa matkaasi haluamaasi kohteeseen. Autonvuokraus Linzin Hoersching-lentoasemalla on helppo tapa aloittaa reissusi Itävallassa!

Näe Itävalta ja koe historian havina

Linz on Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki ja tarjoaa paljon näkemistä erityisesti historiasta kiinnostuneille. Kaupungin ovat perustaneet aikanaan roomalaiset, joten erityisesti vanhassa kaupungissa voit aistia historian havinaa. Näe esimerkiksi maan suurin kirkko, pyhäänvaeltajien basilika sekä kaupungin maamerkki eli Lentos modernin taiteen museo, joka valaistaan iltaisin. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat myös kaupungin pääaukiolla sijaitseva Trinity Volumn sekä Linzin linna, jossa on esillä aseita ja soittimia keskiajalta. Kaupungissa järjestetään myös erityisesti kesäisin useita ulkoilmatapahtumia, kuten konsertteja ja näytelmiä. Muistathan lisäksi maistaa paikallista erikoisuutta eli herkullista Linzin torttua!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Linz-Hoersching Lentoasema LNZ Car Rental Center 4063 Linz-Hoersching 48.233260, 14.187552 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Linz-Hoersching Lentoasema LNZ

Car Rental Center
4063 Linz-Hoersching
 
Puhelinnro +43-1505264004

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service