Autonvuokraus
Steiermark
Piilota
Itävalta // Steiermark
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Steiermark

Jos olet matkaamassa Itävallan Steiermarkiin, käy ihmeessä hakemassa Sixt Autovuokraamosta laadukas ja luotettava vuokra-auto ajokiksesi! Autonvuokraus sujuu näppärästi ja helposti joko paikan päällä Steiermarkissa tai etukäteen verkkosivustollamme. Kattavassa autovalikoimassamme on monipuolisesti ajoneuvoja kaikkiin makuihin ja tarpeisiin, olitpa sitten suuntaamassa työ- tai lomamatkalle tähän kauniiseen, vuoristoiseen maahan. Voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen, ja ystävällinen ja auttavainen asiakaspalvelumme on valmiina rientämään apuusi viikon jokaisena päivänä. Autonvuokraus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja sujuvaa!

 
 • Graz Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  ma. - pe.07:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Graz

  Sixt Autonvuokraus
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  ma. - pe.07:30 - 17:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Weiz

  Sixt Autonvuokraus
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Matkusta mukavasti Steiermarkissa Sixtin vuokra-autolla

Matkaatko kenties Steiermarkin alppisiin maisemiin, ja etsit sopivaa henkilöautoa tai farmaria käyttöösi? Sinun ei tarvitse etsiä enää, sillä kauttamme löydät varmasti makusi mukaisen ajopelin. Laajassa valikoimassamme on myös maastureita, urheiluautoja ja avoautoja, ja voit halutessasi myös napata luksusauton tekemään häämatkastasi vielä erityisemmän. Kun suunnittelet matkaasi, otathan huomioon, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme jotakin tiettyä auton merkkiä tai mallia. Tutustu ihmeessä myös korkealuokkaisiin lisäpalveluihimme, joista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin sujuvoittamaan ajoasi tai lisävakuutuksen tuomaan turvallisuuden tunnetta. Myös alle 25-vuotiaat voivat vuokrata kauttamme. Kysy lisää, jos jokin pohdituttaa!

Steiermarkin Sixt Autovuokraamo siivittää sinut matkaan turvallisesti

Steiermark on yksi Itävallan yhdeksästä osavaltiosta pääkaupunkinaan Graz, ja sitä kutsutaan lukuisten metsiensä ansiosta Itävallan vihreäksi sydämeksi. Suosittelemme liikkumistavaksi autonvuokrausta, jotta voit tutustua tähän vuoristoisen, alppiniittyjä täynnä olevaan kauniiseen Steiermarkin alueeseen kaikkein parhaiten. Haluatko kenties aloittaa matkasi maan toiseksi suurimmasta kaupungista Grazista, jonka vanhakaupunki on listattu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon? Voit edetä sitten Grosswilfersdorfiin nauttimaan kuumista lähteistä, tai kenties Schladming-Dachsteinin alueelle laskettelemaan tai ihailemaan alppiniittyjä.

Naapurimaa Slovenia sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä, joten halutessasi voit pistäytyä sielläkin. Patikoinnista ja upeista maisemista kiinnostuneille Ausseerland-Salzgammergut tarjoaa puolestaan nähtävää vaikuttavine vuorineen ja kristallinkirkkaine järvineen, ja talvella myös murtomaahiihdon harrastajille löytyy mielenkiintoisia reittejä Loserin ja Tauplitzin hiihtoalueilla. Ota siis Sixtiltä pyörät allesi ja lähde tutustumaan huikeisiin Keski-Euroopan maisemiin ohjauspyöräsi takaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service