Autonvuokraus
Wien-Schwechat Lentoasema
Piilota
Itävalta // Vienna // Wien-Schwechat Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Wien-Schewchat Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat AT +43-1505264004
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VIE
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 20:00
su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Wienin lentoasemalla palvelee matkailijoita, tarjoamalla mahdollisuuden vuokrata uusia henkilöautoja, vuoristoonkin sopivia neliveto maastureita, tilavia farmareita, hulppeita avoautoja sekä näyttäviä urheiluautoja. Sopiva vuokra-auto löytyy siis, olipa tarpeesi ja makusi lähes millainen vain. Lisäksi voit valita hyödyllisiä lisävarusteita kuten esimerkiksi lapsille turvaistuimet tai navigaattorin, jonka avulla löydät varmasti ja vaivattomasti suoraan perille. Voit myös vakuuttaa ajomatkasi muun muassa kolariturvalla tai rengasrikon varalta jolloin matkasi sujuu huolettomammin. Autonvuokraus Wienin lentoasemalla toimii express-tiskillä. Autovuokraamo sijaitsee aivan lentoaseman parkkialueiden läheisyydessä. Vuokra-auton nouto ja palauttaminen onnistuu 24h/vrk. Huomioithan ettemme voi taata sinulle tiettyä automallia, mutta autoluokan valinta on aina mahdollista.

Lisätietoja lentoasemasta

Autonvuokraus Wienin lentoasemalla eli VIE, hoituu ehdottomasti helpoiten, kun teet vuokra-auton varauksen ennen matkalle lähtöä. Voit varata vuokra-auton joko netin varauspalvelussa tai puhelimitse. Näin vuokra-auto on käytettävissäsi heti kentälle saavuttuasi ja tutkimusmatka kaupungin nähtävyyksiin voi alkaa. Autovuokraamo Wienin lentoasemalla mahdollistaa vuokra-auton valinnan i-Phonella sitä noudettaessa vuokraamolta. Lentoasema sijaitsee keskustasta 18 kilometriä kaakkoon. Matkaan ajaen kuluu noin 30 minuuttia. Nopein tapa kulkea keskustaan on varata käyttöönsä vuokra-auto lentoasemalta. Mikäli tarvitset neuvoa autonvuokraukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme. Kaupungissa toimii kaikkiaan kuusi Sixtin autonvuokrauspistettä.

Kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa

Itävalta on tunnettu paitsi vuoristoistaan, myös historiallisista linnoituksistaan. Lisäksi kaupunki tarjoaa paljon muuta nähtävää. Schatzkammer eli keisarillinen aarrekammio kruunuineen, jalokivineen sekä valtikkoineen on mielenkiintoinen kohde. Lisäksi kaupungista löytyy luonnonhistoriallinen museo, Praterin huvipuisto, Schönbrunnin linna, taidehistoriallinen museo sekä Stephansdomin katedraali. Kaupungin monimuotoinen arkkitehtuuri ja historialliset kohteet takaavat sinulle varmasti unohtumattoman elämyksen. Nähtävää siis todella riittää varmasti joka makuun. Autonvuokraus Wienin lentoasemalla on hyvä vaihtoehto kierrelläkseen nähtävyyksiä. Vuokra-auto Wienin lentoasemalta on lisäksi mukava tapa matkustaa, sillä voit luoda omat aikataulut ja reitit sekä ehdit nähdä hieman enemmän. Me autamme tekemään matkastasi mukavamman ja toivotamme sinut tervetulleeksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:30
la.08:00 - 20:00
su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Wien-Schwechat Lentoasema VIE Mietwagenzentrum, Objekt 134 1300 Wien-Schwechat 48.120769, 16.564207 +43-1505264004

Sixt-toimipiste Wien-Schwechat Lentoasema VIE

Mietwagenzentrum, Objekt 134
1300 Wien-Schwechat
 
Puhelinnro +43-1505264004

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Office-Park Allee Freigelände
1300 Wien-Schwechat
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service