Autonvuokraus
Vorarlberg
Piilota
Itävalta // Vorarlberg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vorarlberg

Jos Itävallan Voralrberg on kohteesi tällä matkallasi, käy Sixtin Autovuokraamossa hakemassa yksi korkealuokkaisista ajoneuvoistamme käyttöösi, ja pääset tutustumaan tähän Alpeistaan kuuluun maahan kaikkein kätevimmin! Vuokra-automme ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit luottaa autokalustomme turvallisuuteen ja laadukkuuteen. Autonvuokraus kauttamme on aina sujuvaa niin Voralrbergissa kuin verkkosivuillammekin, ja autovalikoissamme on monenlaisia eri vuokra-autoja aina henkilöautoista pakettiautoihin ja luksusautoihin asti. Jos sinulla on jotakin kysyttävää vuokrauksestasi, voit aina kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen viikon jokaisena päivänä.

 
 • Innsbruck Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la. - su.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Dornbirn

  Sixt Autonvuokraus
  Messestrasse 1
  6850 Dornbirn

  ma. - pe.08:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla saat Alpeista eniten irti

Autovalikoimamme on todella laaja ja kattava, koska haluamme asiakkaidemme saavan autonvuokrausasioissa juuri tarpeisiinsa sopivan kokemuksen Vorarlbergissa. Kauttamme voit valita henkilöauton tai farmarin käyttöösi, tai mikäpä estäisi sinua kurvailemasta tien päällä virtaviivaisen urheiluauton tai avoauton ratissa? Käytännöllisiä tai tilavampia ratkaisuja hakeville valikoimissamme on myös maastureita ja pakettiautoja. Huomaathan, että voimme luvata ainoastaan ajoneuvon kategorian, emme tiettyä ajoneuvon merkkiä tai mallia. Valitsemalla laadukkaita lisäpalvelujamme tilaukseesi, teet matkastasi vielä sujuvampaa. Tarvitseeko nuorimmaisesti lastenistuinta, vai haluatteko matkata edullisemmin taloudellisella henkilöautolla? Myös alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata ajoneuvoja kauttamme. Astu vain peremmälle verkkosivuillemme ja tutustu tarjontaamme!

Voralrbergin Sixt Autovuokraamo on matkaajalle varma valinta

Vorarlberg on Itävallan toiseksi pienin osavaltio ja se sijaitsee aivan Saksan, Liechtensteinin ja Sveitsin vieressä, maan läntisimmässä kulmassa. Sen pääkaupunki on Bregenz, ja muita suuria kaupunkeja ovat Dornbirn ja Feldkirch. Suosittelemmekin lämpimästi autonvuokrausta Sixtiltä, jotta pääset tutustumaan Vorarlbergin kaupunkeihin ja harrastusmahdollisuuksiin. Vuoristoisuutensa ansiosta osavaltio on talvisin laskettelijoiden ja lumilautailijoiden suosiossa ja kesäisin puolestaan patikoijien ja maastopyöräilijöiden arvostama.

Suosittuihin turistikohteisiin lukeutuvat muun muassa Bergenzin metsät, Arlbergin alue Lechin ja Zürsin laskettelukohteineen sekä Montafonin laakso. Jos etsit hieman eksoottisempaa paikkaa mennä naimisiin ja viettää hääjuhlaa, sinun on mahdollista valita esimerkiksi Pfänderin panoraamaköysirata upeine maisemineen tai höyrylaiva Constance-järvellä. Mikäpä estäisi sinua pistäytymässä myös naapurimaissa ja siten kruunata häämatkasi käymällä neljässä eri maassa yhden reissun aikana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service