Autonvuokraus
Crete
Piilota
Kreikka // Crete
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Crete

Sixt Autovuokraamoja Kreetalta ei ole vaikea löytää, sillä olemme sijoittaneet toimipisteitämme ympäri saarta tehdäksemme autonvuokrauksesta Kreetalla sinulle mahdollisimman helppoa. Toimipisteistämme voit helposti vuokrata käyttöösi haluamasi vuokra-auton, minkä voit valita monipuolisesta ajoneuvovalikoimastamme. Tarjolla on esimerkiksi henkilöautoja ja farmareita, pakettiautoja, maastureita sekä upeita avo- ja urheiluautoja. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden varata haluamasi vuokra-auton jo etukäteen esimerkiksi internetissä tai mobiilisovelluksemme avulla. Ajoneuvovalikoimiimme kannattaakin tutustua jo etukäteen, sillä tarjolla oleva autokalustomme saattaa vaihdella hieman toimipisteittäin.

 
 • Kreeta Chania Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  73100 Chania

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Heraklion Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  ma. - su.07:30 - 23:00
  Juhlapyhä07:30 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kreeta Chania Souda Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Eleftheriou Venizelou Square
  73200 Souda, Chania

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Kreeta Heraklion Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelut autovuokraamoissamme Kreetalla

Vuokra-auto Kreetalla on oiva valinta matkasi helpottamiseen, mutta sen lisäksi voit tehdä olostasi saarella entistäkin mukavampaa hankkimalla käyttöösi joitain lisäpalveluitamme. Voit esimerkiksi valita autonvuokrauksen yhteydessä lisäkuljettajan tai GPS-navigaattorin, jonka avulla voit huoletta kiertää vaikka syrjäisemmätkin seudut. Jos taas matkustat lasten kanssa, kannattaa sinun valita vuokra-autoosi lastenistuin monipuolisesta lastenistuin- ja turvakaukalovalikoimastamme. Halutessasi voit myös hankkia esimerkiksi lisävakuuksia jo valmiiksi kattavasti vakuutettuihin vuokra-autoihimme. Olethan huomannut, että Sixt takaa sinulle valitsemasi kategorian mukaisen vuokra-auton, mutta ei ajoneuvosta tiettyä mallia tai merkkiä. Huomaa myös se, että vaikka olisit alle 25-vuotias voit silti vuokrata meiltä auton pientä lisämaksua vastaan.

Autonvuokraus Kreetalla helpottaa matkaasi

Kreikka on täynnä upeita matkailukohteita, mutta niiden ehdottomaan kärkeen sijoittuu idyllinen Kreeta. Vuokra-auto antaa saaren kokemiseen parhaalla mahdollisella tavalla loistavan mahdollisuuden, sillä sen avulla voit kiertää vaikka koko saaren suhteellisen lyhyessä ajassa. Vuokra-auton avulla kierrätkin helposti niin saaren upeat rannat kuten Vain, Balosin sekä Matalan ja suuntaat rantapäivän päätteeksi vaikkapa tutustumaan Knossoksen rauniopalatsialueeseen Heraklionin lähelle. Kaikkien kulttuurista tai historiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti vierailla myös Rethymnonin vanhassa kaupungissa, jossa sijaitsee eräs Välimeren alueen suurimmista venetsialaislinnoituksista. Vuokra-autolla linnoitukselta matka jatkuu helposti esimerkiksi 30 kilometrin päähän Melidonin tippukiviluolaan. Kreetalta löytyy tosiaan jotain jokaiseen makuun ja vaihtoehtona onkin suunnata vuokra-autolla myös luonnon ääreen saaren keskellä sijaitsevaan Lefka Orin vuoristoon, joka tarjoaa esimerkiksi upeita vaellusreittejä. Korkeimmat huiput kohoavat vuoristossa yli 2400 metrin korkeuteen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service