Autonvuokraus
Kreeta Chania Souda Satama
Piilota
Kreikka // Crete // Kreeta Chania Souda Satama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kreeta Chania Souda Satama: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Eleftheriou Venizelou Square
  73200 Souda, Chania GR +30-2821020905
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CHQC02
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 15:00
 
 

Sixt Kreeta Chaniá Satama tarjoaa avaimet vaivattomaan Hanian-matkaan

Sixt-autonvuokraus Kreetan Chanián Satamasta on mainio valinta sinulle, joka haluat matkustaa Chaniássa itsenäisesti ja omien aikataulujesi mukaan. Sixt Autovuokraamo Kreeta Chaniá Satama tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, joista voit valita sopivan ajoneuvon allesi niin työmatkalle kuin lomaretkellekin. Kätevän varauspalvelumme avulla voit varata vuokra-autosi Sixt Kreetan Chanián Satamasta jo etukäteen, jolloin olemme sinua vastassa haluamanasi ajankohtana. Vuokra-autosi haettuasi koko Chaniá on helposti ulottuvillasi. Toimipisteeltämme pääset ajamaan myös Hania-nimellä tunnetun Chanián kaupungin alueelle tai jatkamaan matkaasi pidemmälle ottamalla suunnan valtatielle 90, jota pitkin pääset esimerkiksi matkailijoiden suosimiin Heraklionin ja Agios Nikolaoksen kaupunkeihin. Vuokra-autollasi pääset myös ajamaan parissa tunnissa ihailemaan Knossoksen palatsia, joka on Kreetan ja samalla koko Kreikan tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Vuokra-auto Kreetan Chanián Satamasta on avain joustavaan matkantekoosi Kreetassa. Löydät valikoimastamme budjettiin sopivat kulkuneuvot niin yksin matkaavalle, pariskunnalle, perheelle tai jopa isommallekin seurueelle. Kompaktilla henkilöautolla ajat sulavasti Chanián keskustan alueella, kun taas maasturin avulla pääset tutustumaan myös maaseudun luontokohteisiin. Minibussi on mainio valinta isommille ryhmille, jotka haluavat päästä nähtävyyksien äärelle vaivattomasti saman vuokra-auton kyydillä. Tai ehkä haluaisitkin tuntea Kreikan raikkaan merituulen kasvoillasi vuokraamalla Chanián-matkallesi tyylikkään avoauton?

Sixt Kreeta Chaniá Satama valmiina palvelemaan sinua

Autonvuokraus Kreetan Chanián Satamasta mahdollistaa sinulle joustavan tutustumisen Kreetaan silloin kuin itse haluat. Voit hoitaa autonvuokrauksesi Kreetan Chanián Satamasta helposti etukäteen, ja samalla pääset valitsemaan vuokra-autoosi sopivat lisäpalvelut. Valitessasi rajoittamattomat kilometrit voit seikkailla Kreetassa sydämesi kyllyydestä. Lisäturvaa ikävien yllätysten varalta saat valitsemalla vuokra-autoosi esimerkiksi varkausturvan tai jonkin muun lisäturvapalvelumme. Chaniá on perhelomailijan paratiisi, ja pienten matkustajien laadukkaat lastenistuimet takaavat turvallisen matkanteon koko perheelle. Huomioithan esimerkkikuvassa esitetyn ajoneuvon voivan olla eri kuin lopullinen vuokra-autosi, sillä Sixtin varauksesi koskee ainoastaan valittua autoluokkaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kreeta Chania Souda Satama CHQC02 Eleftheriou Venizelou Square 73200 Souda, Chania 35.488334, 24.074389 +30-2821020905

Sixt-toimipiste Kreeta Chania Souda Satama CHQC02

Eleftheriou Venizelou Square
73200 Souda, Chania
 
Puhelinnro +30-2821020905

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service