Autonvuokraus
Mykonos
Piilota
Kreikka // Mykonos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mykonos

Autonvuokraus Mykonoksella on sinua varten, joka haluat nähdä ja kokea matkallasi kaiken sen, mitä tämä hieno ja aurinkoinen kaupunki sinulle tarjoaa. Autovuokraamomme Mykonoksella mahdollistaa luotettavan autonvuokrauksen. Kun valitset Sixtin asiantuntevan vuokraamon, saat myös tarvittaessa neuvoja kaikkeen autonvuokraukseen liittyen. Uudet vuokra-automme ovat varusteiltaan nykyaikaisia ja mukavia. Ajoneuvoja on valittavissa useista erilaisista ajoneuvoluokista. Autokalustostamme löydät ajoneuvon tarpeeseen kuin tarpeeseen. Valittavissa on ajoneuvoja aina pienemmistä henkilöautoista suuriin tila-autoihin, sekä näyttäviin luksusautoihin.

 
 • Mykonos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  846 00 Mykonos

  ma. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Mykonos Uusi Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Tourlos area, New Port
  84600 Mykonos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Mykonos Vanha Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Chora area, Old Port
  84600 Mykonos

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Mykonoksella palvelee laadukkaasti

Jotta kokemuksesi autonvuokrauksesta Mykonoksella olisi miellyttävä, vuokraamossamme on saatavilla myös useita tarpeellisia lisävarusteita vuokra-autoihin sekä myös joitain lisäpalveluja. Kun hankit vuokra-auton käyttöösi kauttamme, voit halutessasi hankkia siihen myös muun muassa turvaistuimet lapsille, sekä tietenkin navigaattorin. Jos tarvetta on lisäkuljettajalle, myös se on mahdollista valita vuokra-ajaksi. Vakuutuksiakaan emme ole unohtaneet, ja voit valita myös niin halutessasi vakuutukset vuokra-autoon. Otathan huomioon, että emme voi luvata vuokra-autoa jonkin tietyn merkkisenä tai mallisena, mutta voit valita autoluokan, josta vuokra-auton käyttöösi haluat. Tarjolla on henkilöautoja, urheiluautoja, maastureita, avoautoja sekä tietenkin farmariautoja.

Kohteita joita vuokra-autolla voit Mykonoksen saarella kierrellä

Kreikka ja siellä sijaitseva Mykonoksen saari ovat tunnettuja upeista aurinkorannoistaan, mutta siellä voit myös kierrellä vuokra-autolla ihastelemassa historiallisia kohteita. Yksi saaren kuuluisa historiallinen nähtävyys on Panagia Paraportianin valkoinen kirkko, jonka rakentaminen aloitettiin jo 1400-luvulla. Kirkko sijaitsee vajaan puolen kilometrin päässä kaupungin keskustasta länteen mentäessä. Ano Mera on puolestaan pieni kylä keskellä Mykonoksen saarta. Sen pienillä kujilla näkee palan paikallista kulttuuria ja siellä voi myös ruokailla paikallisissa tavernoissa. Siellä sijaitsee myös Panagia Tourlianin luostari, joka on rakennettu 1500-luvulla ja joka on suosittu turistikohde. Kun käytössäsi on vuokra-auto Mykonoksella, on sinun helppo vierailla useissa paikoissa, vaikka välimatkaa kertyisi hieman enemmänkin. Lisäksi vuokra-auto on edullinen vaihtoehto liikkumiselle saarella.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service