Autonvuokraus
Thessaloniki
Piilota
Kreikka // Thessaloniki
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Thessaloniki

Tervetuloa laadukkaasti palvelevaan Sixt Autovuokraamoon Thessalonikiin. Tarjoamme käyttöösi uuden ja monipuolisen vuokra-autovalikoiman, josta voit valita itsellesi sopivan ajopelin niin työ- kuin lomamatkallakin. Autokalustostamme löytyy muun muassa näppäriä viistoperämalleja, perhekoko- ja premium-luokan autoja, maastureita ja minibusseja. Tutustu edullisiin hintoihin ja hyödyllisiin lisäpalveluihin verkkosivuillamme.

 
 • Thessaloniki Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  ma. - la.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Helppoa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Thessalonikissa

Onnistunut autonvuokraus sisältää laadukkaan palvelun, asiakkaan toiveiden mukaisen auton ja tarpeelliset lisäpalvelut. Sixt Autovuokraamo Thessalonikissa tarjoaa sinulle koko paketin käyttöösi. Voit valita autosi kokoluokan tarpeen ja mieltymystesi mukaan. Kompaktit kaupunkiautot sopivat yksin matkustaville ja pariskunnille mainiosti. Isompiin sedaneihin ja farmareihin mahtuu koko perhe tavaroineen ja premium-luokan vuokra-autoissa on sekä tilaa että tyyliä. Minibusseissa riittää istuimia jopa yhdeksän hengen seurueelle. Astetta letkeämmän kruisailun makuun pääset vuokraamalla urheilu- tai avoauton. Valittuasi auton voit lisätä siihen tarvitsemasi lisäpalvelut. Vakuutukseen saa lisäturvaksi kolari- ja varkausturvan ja voit vuokrata edullisesti muun muassa GPS-navigaattorin ja talvikeleillä lumiketjut. Lapsiperheet saavat vuokra-autoonsa Thessalonikissa sopivan kokoisen vahvistetun lasten turvaistuimen. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia. Mieleisesi vuokra-auto odottaa sinua lähtövalmiina.

Kerää elämyksiä vuokra-autolla helleenien mailla

Reilun 300 000 asukkaan Thessaloniki on Kreikan toiseksi suurin kaupunki. Yli 2300 vuotta vanhasta kaupungista eivät historialliset nähtävyydet helpolla lopu, joten vuokra-autolla on kätevä poimia rusinat pullasta. Merenranta-ajelulla voi nähdä Nikis-rantabulevardin varrella sijaitsevan Thessalonikin symboliksi kutsutun Valkoisen tornin. Koukkaamalla vuokra-autolla ydinkeskustan liepeille voit bongata muun muassa Latomoksen luostarin, Pyhän Demetrioksen kirkon, roomalaisaikaisen Rotundan ja Galeriuksen kaaren. Autonvuokraus Thessalonikissa kannattaa myös lapsiperheille, sillä Thessalonikin eläintarha löytyy muutaman kilometrin ajomatkan päästä. Eivätkä koko perheen suosikkikohteet tähän lopu, sillä reilut kymmenen kilometriä keskustasta etelään päin sijaitsee Magic Park. Se on yksi Kreikan suurimmista huvipuistoista. Nähtävää ja koettavaa riittää kaiken ikäisille aamusta iltaan. Vuokra-autolla on kätevä käydä myös Thessalonikin tiede- ja teknologiamuseossa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service