Autonvuokraus
Pula Lentoasema
Piilota
Kroatia // Pula // Pula Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pula Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula HR +385-52634880
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PUY
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Pulan lentoasemalla

Autonvuokraus Pulan lentoasemalta on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin helposti. Sixtin toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla lentokentällä heti saapuvien terminaalin lähettyvillä, joten voit ajaa hotellillesi heti saavuttuasi. Meillä on tarjota erinomainen valikoima ajoneuvoja aina tavallisista henkilöautoista urheiluautoihin, nelivetoautoihin ja katumaastureihin. Suuremmille seurueille sopivat hyvin minibussit ja pakettiautot, jotka nekin saat meiltä. Voit lisätä vuokra-autopakettiisi esimerkiksi rajoittamattoman kilometrimäärän. Se on hyvä vaihtoehto, jos aiot tehdä pidempiä matkoja. Kaiken kattava vakuutus on myös erittäin suositeltavaa. Kun kohteesi on Pulan lentoasema, PUY, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua.

Autonvuokraus Pulan lentoasemalla käy näppärästi

Pulan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä. Sen kautta kulkee vuosittain noin puolisen miljoonaa turistia. Etukäteen vuokrattujen autojen avaimet, paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan sinne. Jos olet kiinnostunut palauttamaan auton aukioloaikojen ulkopuolella, tulee sinun sopia tästä ennakkoon. Auton vuokraaminen onnistuu parhaiten joko netissä tai puhelimitse. Ainoastaan ennakkoon varaamalla voit varmistaa saavasi mieleisesi auton. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-autolla

Kroatian Pula on Istrian niemimaan suurin kaupunki. Se on myös erinomainen paikka tutustua niemimaan muinaiseen historiaan, joka on hyvin moninainen. Turistien keskuudessa suosituimpia paikkoja ovat muun muassa amfiteatteri, Augustuksen temppeli ja Sergiuksen riemukaari. Amfiteatteri on maailman kuudenneksi suurin. Sieltä löytyy myös museo ja maanalainen näyttely. Lapsiperheet ovat taatusti kiinnostuneita akvaariosta. Antiikin aikaisen rakennuksen sisällä sijaitsevassa akvaariossa on erilaisia kaloja ja muitakin mereneläviä. Hercules-portti taas on suosittu maamerkki, joka on rakennettu romaanista tyyliä kunnioittaen ja Augustuksen temppeli on hyvin säilynyt roomalainen arkkitehtoninen rakennus. Kaikkiin näihin tutustuminen onnistuu kätevimmin vuokra-autolla. Kun otat vuokra-auton Pulan lentoasemalta, pääset nauttimaan lomastasi heti ensihetkistä lähtien. Vuokra-auto helpottaa kulkemista paikasta toiseen, eikä sinun tarvitse suunnitella jokaista retkeä etukäteen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pula Lentoasema PUY Apt. Pula, Valtursko Polje 210 52100 Pula 44.893611, 13.922222 +385-52634880

Sixt-toimipiste Pula Lentoasema PUY

Apt. Pula, Valtursko Polje 210
52100 Pula
 
Puhelinnro +385-52634880

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service