Autonvuokraus
Zadar
Piilota
Kroatia // Zadar // Zadar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zadar: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ul. kralja Tvrtka 2
  23000 Zadar HR +385-23629780
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ZADC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt on valintasi, kun aikeissa on autonvuokraus Zadarissa

Sixt palvelee sinua autonvuokrausasioissa Zadarissa, Kroatian rannikolla. Löydät toimipisteemme kätevästi kaupungin keskustan tuntumasta, läheltä monia kaupungin majoituspaikkoja. Sijaintimme on ihanteellinen myös julkisilla kulkuneuvoilla Zadariin saapuville, sillä sijaitsemme aivan Zadarin rautatieaseman ja bussiterminaalin kyljessä. Vuokra-auton voi siis varata noudettavaksi heti kaupunkiin saapumisen yhteydessä. Meiltä vuokra-autoilijat löytävät laajan vuokra-autovalikoiman yhdistettynä kilpailukykyisiin hintoihin. Asiakkaamme nauttivat matkoillaan myös joustavuudesta, sillä varatessasi vuokra-autosi Zadarin Sixt Autovuokraamon toimipisteeltä varauksen peruutus ja muutokset varaukseen ovat maksuttomia. Et siis joudu maksamaan ylimääräistä, vaikka suunnitelmasi muuttuisivat matkan varrella. Vuokra-auto Zadarissa kannattaa vuokrata meiltä myös siksi, että vuokra-autojemme hintaan kuuluvat vapaat kilometrit, eli voit nauttia vuokra-autollasi ajamisesta rajattomasti vuokrausjakson ajan.

Sixt Autovuokraamo Zadarista löydät laajan valikoiman ja kilpailukykyiset hinnat

Vietä matkasi mukavasti Sixtin vuokra-auton kyydissä. Etsitpä sitten sopivaa ajoneuvoa kaupunkiajoon ja Zadarin alueeseen tutustumiseen tai pidemmälle ajomatkalle esimerkiksi Kroatian rannikon muihin kaupunkeihin kuten Splitiin tai Dubrovnikiin, Sixtin valikoimaan kuuluu laajasti eri tyyppisiä ajoneuvoja, joiden joukosta löydät varmasti omasi. Taloudelliset henkilöautot sopivat erinomaisesti kaupungissa liikkumiseen ja niiden pysäköiminen käy sekin helposti. Farmarit tarjoavat lisätilaa useamman ihmisen matkaseurueen matkatavaroille, ja minibussilla kulkee mukavasti isompikin seurue aina yhdeksään henkilöön asti. Valitessasi avoauton saat uniikin ajokokemuksen Kroatian rannikolla. Löydät valikoimastamme vuokra-autoja sellaisilta merkeiltä kuin BMW, Alfa Romeo, Opel ja Mercedes, joiden ajoneuvot tarjoavat sinulle luotettavan kyydin, olitpa matkalla sitten lähelle tai kauas. Otathan kuitenkin huomioon, ettemme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä, vaan varaus koskee autokategoriaa.

Tutustuthan varausta tehdessäsi myös erilaisiin lisäpalveluihimme. Voit esimerkiksi nostaa ajomukavuuttasi lisäämällä vuokra-autoosi GPS-navigaattorin tai tehdä matkustajien ajomatkasta viihtyisämmän wifi hotspotin avulla. Erilaiset lisäturvapalvelumme taas tuovat ekstraturvaa esimerkiksi varkauden tai onnettomuuden varalle, jolloin lähdet matkaan huoletta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zadar ZADC01 Ul. kralja Tvrtka 2 23000 Zadar 44.105445, 15.241320 +385-23629780

Sixt-toimipiste Zadar ZADC01

Ul. kralja Tvrtka 2
23000 Zadar
 
Puhelinnro +385-23629780

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service