Autonvuokraus
Larnaca Lentoasema
Piilota
Kypros // Larnaca // Larnaca Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Larnaca Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  . Larnaca CY +357-25-257724
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LCA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Larnaka Kyproksessa on suosittu lomakohde ja siihen tutustuminen käy helposti, kun hankit vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta Larnakan kansainväliseltä lentokentältä. Kaunis, aurinkoinen ja aina lämmin kohde kutsuu matkailijoita ympäri maailmaa. Hanki allesi kätevä henkilöauto, tilava farmari tai aivan kaikenlaiseen menoon sopiva maasturi. Ripauksen lisäluksusta lomaansa kaipaavalle meillä on tarjota avo- ja urheiluautoja. Suunnitellessasi autonvuokrausta Larnakan lentokentällä, huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Larnakan kansainvälisellä lentokentällä

Larnakan kansainvälinen lentokenttä, LCA, sijaitsee 8 kilometriä Larnakan keskustasta etelään. Matkan ajaa liikenteestä riippuen noin 20 minuutissa. Sixt Autovuokraamon löydät Larnakan lentokentän saapumisaulasta. Vuokra-auton varaus hoituu helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää autonvuokrauksesta Larnakan lentokentällä. Saavuttuasi kohteeseen, nouda vuokra-auto Larnakan lentokentältä ja matkasi voi alkaa.

Häikäisevä Larnaka sopii moneen makuun

Larnaka on häikäisevien hiekkarantojen ja kattavien palvelujen ansiosta suosittu lomakohde Kyproksella. Kaunis lomaparatiisi toivottaa tervetulleeksi takuuvarmalla auringonpaisteella. Larnaka tarjoaa tekemistä ja nähtävää ihan jokaiselle. Hyppää siis vuokra-auton rattiin ja koe Kypros kaikessa kauneudessaan! Larnakan keskipiste on rantapromenadi Seafront, jonka varrelta voi valita mieleisensä kahvilan tai ravintolan nauttiakseen kyproslaisista herkuista. Ota aurinkoa rannalla ja pulahda virkistävään meriveteen. Useimmilla rannoilla on mahdollisuus myös vesiurheiluun. Lasten kanssa matkustavalle suosittelemme Mazotoksen kamelipuistoa, joka sijaitsee 20 kilometrin päässä Larnakasta. Ihastele komeita eläimiä, tai lähde vaikkapa unohtumattomalle kameliratsastukselle! Sixtin vuokra-autoihin on mahdollista varata myös lastenistuimet.

Koska Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, miksi et tekisi pientä kiertoajelua Kyproksen saarella? Päiväretki saarella tarjoaa koettavaa ja nähtävää. Lisäpalveluista voit valita GPS-navigaattorin suunnistusta helpottamaan. Historiaa huokuva Nikosia, Kyproksen pääkaupunki, sijaitsee Larnakasta noin tunnin ajomatkan päässä. Tutustu vanhaan kaupunkiin, Pyhän Johannes Teologin katedraaliin, lukuisiin kirkkoihin sekä Arkkipiispan palatsiin. Myös esimerkiksi vilkkaassa Pafoksen kaupungissa kannattaa vierailla sen historian, yöelämän ja ostosmahdollisuuksien vuoksi - sinne ajaa Larnakasta 1,5 tunnissa. Kun haluat nauttia hulppeista maisemista, lähde ajelulle eksoottiseen Troodos-vuoristoon, jonne pääsee Larnakasta niin ikään 1,5 tunnissa. Troodos-vuorilla voit pysähtyä pienissä kylissä ihastelemaan paikallisten elämää, ja aivan Troodoksen huipulla voi keskikesälläkin nähdä kevyen lumipeitteen. Siellä sijaitsee myös Kyproksen laskettelukeskus.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Larnaca Lentoasema LCA Arrival Hall . Larnaca 34.872799, 33.607392 +357-25-257724

Sixt-toimipiste Larnaca Lentoasema LCA

Arrival Hall
. Larnaca
 
Puhelinnro +357-25-257724

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service