Autonvuokraus
Paphos
Piilota
Kypros // Paphos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Paphos

Sixt Autovuokraamo Paphosilla on täyden palvelun autovuokraamo, joka tekee matkaamisesta ympäri Kyprosta helppoa ja mukavaa. Kattavista vuokra-autovalikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin. Meiltä löydät niin näppärät ja edulliset henkilöautot kuin farmaritkin niille, jotka kaipaavat enemmän tilaa. Jos olet suuntaamassa kovempaan maastoon, voit valita maasturin, kun taas vauhdin hurmasta nauttiva päätyy urheiluautoon. Miellyttävä ilmasto voi houkutella sinut varaamaan avoauton. Olitpa sitten matkalla tai kotimaisemissasi, liikkeellä omin päin tai isommalla porukalla, me palvelemme sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa!

 
 • Paphos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  . Paphos

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Paphos

  Sixt Autonvuokraus
  Tombs of the Kings Ave. 58
  8046 Paphos

  ma. - pe.08:00 - 13:00
   16:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:30 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Paphosilla onnistuu joustavasti

Sixt Autovuokraamo Paphosilla palvelee sinua asiantuntevasti ja ystävällisesti viikon jokaisena päivänä. Suosittelemme tekemään varauksen kätevästi verkkosivujemme tai puhelimen välityksellä. Mikäli maksat autoa noutaessasi, voit tehdä tarvittavat muutokset tai peruutuksen maksutta, joten voit tehdä varauksen huolettomin mielin. Edullisiin hintoihimme sisältyy vapaat ajokilometrit, kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit myös halutessasi varata myös lisäpalveluja, kuten lisäkuljettajan tai GPS-navigaattorin. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain ajoneuvon kategorian.

Seikkaile vuokra-autolla Paphosia pidemmälle!

Kypros on hyvästä syystä erittäin suosittu matkakohde vuodesta toiseen. Houkutteleva Välimeren ilmasto runsaalla auringonpaisteella tekee Kyproksesta loistavan rantalomakohteen, mutta saarella on tarjota paljon muutakin. Suurin osa alueen matkalaisista yöpyy Kato Paphosin rannan ja sataman alueella, joka onkin miellyttävää aluetta niin perheille kuin yksin matkustavillekin. Parhaat uimarannat löytyvät kuitenkin noin 12 kilometrin päästä Coral Bayn alueelta, jonne pääsee helpoiten vuokra-autolla. Myös UNESCON maailmanperintökohde Kuninkaiden Hautojen alue on helpon ajomatkan päässä Kato Paphosista ja ehdoton käyntikohde historiasta kiinnostuneille. Omatoimimatkailijat, jotka nauttivat aktiivilomasta, voivat myös lähteä tutustumaan Akamasin niemimaan luonnonsuojelualueeseen noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Toinen hieno päiväretkikohde on Tröödös-vuoret, jonne ajaa reilussa tunnissa. Hyväkuntoisia teitä pitkin on ilo ajella. Paras tapa ottaa Kyproksesta kaikki irti on autonvuokraus Paphosissa, sillä näin pääset tutkimaan tätä kaunista saarta omaan tahtiisi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service