Auton vuokraus toimipisteestä Paphos Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Paphos Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paphos Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paphos Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, . Paphos, Kypros
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Paphos Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Aloita lomasi Pafoksella hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Pafosin kansainvälisellä lentokentällä. Ota monipuolisesta kohteesta kaikki irti! Sixt Autovuokraamon löydät Pafoksen kansainvälisen lentokentän saapumisaulasta. Meiltä löydät edulliset ja turvalliset vuokra-autot joka makuun. Näppärä henkilöauto tai farmari takaa vaivattoman loman, maasturi sopii seikkailijalle ja lisäluksusta lomaasi saat vuokraamalla upean avo- tai urheiluauton. Kun suunnittelet autonvuokrausta Pafoksen kansainvälisellä lentokentällä, huomaathan, että Sixt takaa varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Pafoksen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä PFO, sijaitsee Pafoksen kaupungista 7 kilometriä kaakkoon. Sixtillä on toimipiste myös Pafoksen kaupungissa. Vuokra-auton varaus hoituu helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Pafoksen lentokentällä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. Saavuttuasi kohteeseen, nouda vuokra-auto Pafoksen lentokentältä ja matkasi voi alkaa.
Varaa Sixtin vuokra-auto - koe Afroditen kaupunki Pafos

Varaa Sixtin vuokra-auto - koe Afroditen kaupunki Pafos

Suosittu ja aurinkovarma lomakohde Pafos sijaitsee Kyproksen lounaisrannikolla. Pafosta kutsutaan Afroditen kaupungiksi kreikkalaisen mytologian mukaan, ja kaupungin arkeologinen alue on Unescon maailmanperintökohde. Ainutlaatuinen historia tekee Pafoksesta unelmakohteen historiasta kiinnostuneelle matkailijalle, mutta tarjoaa myös hulppeita maisemia aktiivilomailuun ja mahdollisuuden rannalla rentoutumiseen. Sixtin vuokra-autolla voit kokea monipuolisen Pafoksen kaikki puolet!Pafos jakautuu turisteille tuttuun, nähtävyyksien täyttämään Ala-Pafokseen sekä ostoskaduistaan tunnettuun Ylä-Pafokseen. Vuokra-autolla tutustut kaupunkiin vaivattomasti omaan tahtiisi. Pulahda kristallinkirkkaaseen veteen Coral Baylla, Pafoksen tunnetuimmalla rannalla, jonne on matkaa Pafoksen kaupungista noin 13 kilometriä. Pafos on täydellinen lomakohde lapsiperheille, sillä useimmilta rannoilta löytyy lasten leikkipaikat. Pafoksen keskustasta ajaa kymmenessä minuutissa myös Afrodite Water Park -vesipuistoon, joka tarjoa viihdettä takuulla koko päiväksi.Aktiivilomailija suunnistaa Troodos-vuoristoon, jonka juurelle ajaa Pafoksesta vuokra-autolla reilussa tunnissa. Troodos-vuorilla voi pysähtyä pienissä kylissä ihastelemaan paikallisten elämää, ja aivan Troodoksen huipulla voi keskikesälläkin nähdä kevyen lumipeitteen. Siellä sijaitsee myös Kyproksen laskettelukeskus. Sixt tarjoaa vuokra-autoilleen vapaat ajokilometrit, mikä mahdollistaa päiväretken hieman kauemmaksikin. Kyproksen pääkaupunki Nikosia ja suosittu lomakohde Larnaka ovat molemmat näppärän automatkan päässä. Nikosiaan ajaa parissa tunnissa ja Larnakaan hurauttaa 1,5 tunnissa. Muista myös Sixtin lisäpalvelut, joihin kuuluu muun muassa GPS-navigaattori sekä lastenistuimet.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paphos Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paphos Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paphos Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paphos Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paphos Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 159 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paphos Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paphos Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paphos Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Paphos Lentoasema

Näytä lisää