Auton vuokraus alueella Paphos

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Paphos

Autonvuokraus Paphosilla onnistuu joustavasti

Autonvuokraus Paphosilla onnistuu joustavasti

Sixt Autovuokraamo Paphosilla on täyden palvelun autovuokraamo, joka tekee matkaamisesta ympäri Kyprosta helppoa ja mukavaa. Kattavista vuokra-autovalikoimistamme löytyy jokaiselle jotakin. Meiltä löydät niin näppärät ja edulliset henkilöautot kuin farmaritkin niille, jotka kaipaavat enemmän tilaa. Jos olet suuntaamassa kovempaan maastoon, voit valita maasturin, kun taas vauhdin hurmasta nauttiva päätyy urheiluautoon. Miellyttävä ilmasto voi houkutella sinut varaamaan avoauton. Olitpa sitten matkalla tai kotimaisemissasi, liikkeellä omin päin tai isommalla porukalla, me palvelemme sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa! Sixt Autovuokraamo Paphosilla palvelee sinua asiantuntevasti ja ystävällisesti viikon jokaisena päivänä. Suosittelemme tekemään varauksen kätevästi verkkosivujemme tai puhelimen välityksellä. Mikäli maksat autoa noutaessasi, voit tehdä tarvittavat muutokset tai peruutuksen maksutta, joten voit tehdä varauksen huolettomin mielin. Edullisiin hintoihimme sisältyy vapaat ajokilometrit, kolariturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit myös halutessasi varata myös lisäpalveluja, kuten lisäkuljettajan tai GPS-navigaattorin. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain ajoneuvon kategorian.
Seikkaile vuokra-autolla Paphosia pidemmälle!

Seikkaile vuokra-autolla Paphosia pidemmälle!

Kypros on hyvästä syystä erittäin suosittu matkakohde vuodesta toiseen. Houkutteleva Välimeren ilmasto runsaalla auringonpaisteella tekee Kyproksesta loistavan rantalomakohteen, mutta saarella on tarjota paljon muutakin. Suurin osa alueen matkalaisista yöpyy Kato Paphosin rannan ja sataman alueella, joka onkin miellyttävää aluetta niin perheille kuin yksin matkustavillekin. Parhaat uimarannat löytyvät kuitenkin noin 12 kilometrin päästä Coral Bayn alueelta, jonne pääsee helpoiten vuokra-autolla. Myös UNESCON maailmanperintökohde Kuninkaiden Hautojen alue on helpon ajomatkan päässä Kato Paphosista ja ehdoton käyntikohde historiasta kiinnostuneille. Omatoimimatkailijat, jotka nauttivat aktiivilomasta, voivat myös lähteä tutustumaan Akamasin niemimaan luonnonsuojelualueeseen noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Toinen hieno päiväretkikohde on Tröödös-vuoret, jonne ajaa reilussa tunnissa. Hyväkuntoisia teitä pitkin on ilo ajella. Paras tapa ottaa Kyproksesta kaikki irti on autonvuokraus Paphosissa, sillä näin pääset tutkimaan tätä kaunista saarta omaan tahtiisi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Paphos
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Paphos.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Paphos?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Paphos. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Paphos?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 140 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Paphos
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Paphos?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Paphos?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Paphos

Näytä lisää