Autonvuokraus
Paphos Lentoasema
Piilota
Kypros // Paphos // Paphos Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Paphos Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  . Paphos CY +357-25-312345
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PFO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Aloita lomasi Pafoksella hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Pafosin kansainvälisellä lentokentällä. Ota monipuolisesta kohteesta kaikki irti! Sixt Autovuokraamon löydät Pafoksen kansainvälisen lentokentän saapumisaulasta. Meiltä löydät edulliset ja turvalliset vuokra-autot joka makuun. Näppärä henkilöauto tai farmari takaa vaivattoman loman, maasturi sopii seikkailijalle ja lisäluksusta lomaasi saat vuokraamalla upean avo- tai urheiluauton. Kun suunnittelet autonvuokrausta Pafoksen kansainvälisellä lentokentällä, huomaathan, että Sixt takaa varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Pafosin kansainvälisellä lentokentällä

Pafoksen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä PFO, sijaitsee Pafoksen kaupungista 7 kilometriä kaakkoon. Sixtillä on toimipiste myös Pafoksen kaupungissa. Vuokra-auton varaus hoituu helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Pafoksen lentokentällä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. Saavuttuasi kohteeseen, nouda vuokra-auto Pafoksen lentokentältä ja matkasi voi alkaa.

Varaa Sixtin vuokra-auto - koe Afroditen kaupunki Pafos

Suosittu ja aurinkovarma lomakohde Pafos sijaitsee Kyproksen lounaisrannikolla. Pafosta kutsutaan Afroditen kaupungiksi kreikkalaisen mytologian mukaan, ja kaupungin arkeologinen alue on Unescon maailmanperintökohde. Ainutlaatuinen historia tekee Pafoksesta unelmakohteen historiasta kiinnostuneelle matkailijalle, mutta tarjoaa myös hulppeita maisemia aktiivilomailuun ja mahdollisuuden rannalla rentoutumiseen. Sixtin vuokra-autolla voit kokea monipuolisen Pafoksen kaikki puolet!

Pafos jakautuu turisteille tuttuun, nähtävyyksien täyttämään Ala-Pafokseen sekä ostoskaduistaan tunnettuun Ylä-Pafokseen. Vuokra-autolla tutustut kaupunkiin vaivattomasti omaan tahtiisi. Pulahda kristallinkirkkaaseen veteen Coral Baylla, Pafoksen tunnetuimmalla rannalla, jonne on matkaa Pafoksen kaupungista noin 13 kilometriä. Pafos on täydellinen lomakohde lapsiperheille, sillä useimmilta rannoilta löytyy lasten leikkipaikat. Pafoksen keskustasta ajaa kymmenessä minuutissa myös Afrodite Water Park -vesipuistoon, joka tarjoa viihdettä takuulla koko päiväksi.

Aktiivilomailija suunnistaa Troodos-vuoristoon, jonka juurelle ajaa Pafoksesta vuokra-autolla reilussa tunnissa. Troodos-vuorilla voi pysähtyä pienissä kylissä ihastelemaan paikallisten elämää, ja aivan Troodoksen huipulla voi keskikesälläkin nähdä kevyen lumipeitteen. Siellä sijaitsee myös Kyproksen laskettelukeskus. Sixt tarjoaa vuokra-autoilleen vapaat ajokilometrit, mikä mahdollistaa päiväretken hieman kauemmaksikin. Kyproksen pääkaupunki Nikosia ja suosittu lomakohde Larnaka ovat molemmat näppärän automatkan päässä. Nikosiaan ajaa parissa tunnissa ja Larnakaan hurauttaa 1,5 tunnissa. Muista myös Sixtin lisäpalvelut, joihin kuuluu muun muassa GPS-navigaattori sekä lastenistuimet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paphos Lentoasema PFO Arrival Hall . Paphos 34.711998, 32.489356 +357-25-312345

Sixt-toimipiste Paphos Lentoasema PFO

Arrival Hall
. Paphos
 
Puhelinnro +357-25-312345

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service