Autonvuokraus
Protaras
Piilota
Kypros // Protaras // Protaras
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Protaras: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Cavo Greko - Marilena Shopping
  . Protaras CY +357-25-312345
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LCAW01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00
 
 

Sixtin vuokra-autot vievät sinut iloisiin lomahetkiin Protarasissa

Sixt Autovuokraamo Protaras palvelee sinua autonvuokrausasioissa ammattitaidolla ja iloisella asenteella Kyproksen itärannikolla. Protarasin lomakohteessa sijaitseva toimipisteemme tarjoaa käyttöösi laadukkaat ajoneuvot Kyproksen tutkimiseen. Vuokra-autolla kuljet mukavasti sekä rannalle että tutustumaan lähiseudun muihin kaupunkeihin ja Kyproksen upeaan luontoon. Toimipiste palvelee sinua Sunrise Beachin rannan tuntumassa, kävelymatkan päässä monista alueen hotelleista, mikä tekee vuokra-auton noutamisesta helppoa Protarasissa majoittuville matkailijoille.

Kun valitset vuokra-autosi Protarasissa Sixtiltä, nautit kaikkiin ajoneuvoihimme kuuluvista vapaista ajokilometreistä. Niiden ansiosta voit ajaa matkasi aikana niin paljon kuin haluat, ilman rajoituksia. Joustavuutta matkustamiseen tuovat myös ilmainen peruutus ja varauksen ilmaiset muutokset, kun valitset maksutavaksi maksun noudettaessa. Et siis joudu maksamaan turhasta, jos suunnitelmasi sattuvatkin muuttumaan. Valikoimastamme henkilöautoja, avoautoja, katumaastureita ja minibusseja löydät sopivat ajoneuvot monenkokoisille seurueille sekä erilaisille matkabudjeteille. Lisäksi palvelemme myös nuorempia kuskeja, sillä löydät meiltä vaihtoehtoja kuljettajille aina 21 ikävuodesta eteenpäin.

Autonvuokraus Protarasissa sujuu kätevästi Sixtin kautta

Autonvuokraus Protarasissa on helppo hoitaa jo etukäteen esimerkiksi netissä tai Sixtin oman sovelluksen kautta. Näin voit rauhassa tutustua valikoimaamme vaikkapa hotellihuoneesta tai kotisohvaltasi käsin, ja pääset toimipisteeltä nopeasti matkaan vuokra-autoa noutaessasi sekä nauttimaan ajamisesta Kyproksen upeissa maisemissa. Varaussivullamme pääset klikkaamaan varaukseesi sekä haluamasi autokategorian että tarvitsemasi lisäpalvelut. Huomaathan, että autokategoriaan voi kuulua ajoneuvoja useilta eri merkeiltä, emmekä voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Lisäpalveluidemme joukosta löydät muun muassa laadukkaat GPS-navigaattorit, lastenistuimet ja -turvakaukalot sekä wifi hotspot -palvelun, jotka tuovat vuokra-autolla matkustamiseen helppoutta ja lisämukavuutta. Lisäksi voit valita erilaisista lisäturvavaihtoehdoista, jos haluat parantaa matkasi taloudellista turvaa. Lisäturvalla voit suojautua esimerkiksi kolarin tai auton tuulilasiin, ikkunoihin ja renkaisiin kohdistuvien vaurioiden varalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Protaras LCAW01 Cavo Greko - Marilena Shopping . Protaras 35.018759, 34.044480 +357-25-312345

Sixt-toimipiste Protaras LCAW01

Cavo Greko - Marilena Shopping
. Protaras
 
Puhelinnro +357-25-312345

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service