Autonvuokraus
Findel
Piilota
Luxemburg // Findel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Findel

Sixtin Autovuokraamo Findelissä on oikea osoite, kun etsit itsellesi laadukasta vuokra-autoa ja asiantuntevaa palvelua. Olitpa loma- tai bisnesmatkalla, meiltä löydät oikean kokoisen vuokra-auton sopivilla lisäpalveluilla höystettynä. Valikoimasta löytyy sekä perhekokoluokan henkilöautoja että suurempia maastureita ja minibusseja. Tarjolla olevat hyödylliset lisäpalvelut täydentävät autonvuokrauksen Findelissä juuri sinulle sopivaksi.

 
 • Luxemburg Lentoasema
  Counter Arrival Hall Level -1
  1110 Luxemburg-Findel

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Findel
  3 Trèves Rd
  2632 Findel

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Luxemburg Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Counter Arrival Hall Level -1
  1110 Luxemburg-Findel

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Findel

  Sixt Autonvuokraus
  3 Trèves Rd
  2632 Findel

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukkaasti palvelevaa autonvuokrausta Findelissä

Tarvitsitpa palvelua sitten arkena tai pyhänä, Sixtin Autovuokraamo Findelissä on valmis palvelemaan. Voit valita uusista, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisistä vuokra-autoista juuri itsellesi sopivan menopelin. Kätevä kaupunkiauto on osuva valinta yksin matkustavalle, kun taas suurempi sedan- tai farmarimalli sopii perheellisille mainiosti. Premiumluokan sedan käy bisnesmatkalaiselle kuin nenä päähän. Muhkeat maasturit ja tilavat minibussit vetävät sisäänsä niin matkustajia kuin matkatavaroita melkoisen lastin. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi taata. Muista tarkistaa, mitkä lisäpalvelut ovat juuri sinua hyödyttäviä. Vakuutukseen saa edullisesti lisäoptiona matkan jatkumisturvan, kolari-, rengas- ja lasiturvan. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin, vauvan turvakaukalon sekä lasten erikokoisia turvaistuimia ja istuinkorokkeita.

Ota ilo irti vuokra-autoilusta Luxemburgissa

Findel sijaitsee Luxemburgin suurherttuakunnan pääkaupungin kehätien varrella lentokentän vieressä. Pääkaupungissa asuu noin viidesosa valtion reilusta puolesta miljoonasta asukkaasta. 1600-luvulta peräisin oleva näyttävä Notre-Damen katedraali sijaitsee keskustassa kaupunkia halkovan Alzette-joen länsipuolella. Lähistöllä on myös useita museoita kansallismuseosta ja pankkimuseosta lähtien. Maan pitkään historiaan sopien lähiympäristöstä löytyy useita vierailun arvoisia linnoja, joihin on helppo ajaa vuokra-autolla Findelistä. Noin 30 kilometriä luoteeseen on 800 vuotta vanha Burg Simmernin linna. Loistokkaan palatsivierailun voi tehdä Grand Ducalin palatsiin, joka on suurherttuan virallinen residenssi. Eläinten ystävillä on valinnanvaraa ajosuuntansa kanssa, sillä alle puolen tunnin ajomatkan päässä maan eteläosissa on kaksi eläintarhaa, Escher Deierepark ja Parc Merveilleux. Sadepäivän yllättäessä vuokra-auton keula kannattaa kääntää lounaaseen, sillä 30 kilometrin päässä on kaikenikäisille sopiva Fun City -sisäaktiviteettipuisto.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service