Autonvuokraus
Malta
Piilota
Malta // Malta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Malta

Sixtin Autovuokraamo Maltalla saattaa sinut sujuvasti matkaan tutkimaan tätä hurmaavaa saarivaltiota! Voit tutustua laadukkaaseen autovalikoimaamme jo etukäteen verkkosivuillamme, jotta saat valittua mieleisesi ja tarpeidesi mukaisen ajoneuvon. Autonvuokraus on myös mahdollista varata ja maksaa jo ennen Maltan matkaasi netissä tai mobiilisovelluksellamme, ja näin pääset vielä sutjakammin matkaan saavuttuasi. Etsitkö farmaria, avoautoa vai taloudellista henkilöautoa? Autokalustostamme löytyvät nämä kaikki vaihtoehdot, ja paljon muuta. Kaikki vuokra-automme ovat merkkiensä uusimpia malleja ja vain keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen. Kuulostaa oikein näppärältä, eikö vain?

 
 • Malta Luqa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autot ovat laadukkaita ja turvallisia

Kun etsit laadukasta henkilöautoa tai farmaria Maltan matkaasi varten, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua Sixt Autovuokraamomme tarjontaan. Valikoimissamme on ajoneuvoja useissa eri kategorioissa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös maastureita haasteellisimmille tieosuuksille suuntaaville, ja meiltä saat tietenkin valittua lisäpalveluina myös GPS-navigaattorin tai vaikkapa tuulilasivakuutuksia sujuvoittamaan matkaasi. Vauhdin hurmaa etsiville tarjoamme virtaviivaisia urheiluautoja, kun taas sinulle joka haluat ihailla maisemia parhaalla mahdollisella tavalla, voisi avoauto olla varteenotettava vaihtoehto. Luksusautolla teet häämatkasta entistä erityisemmän ja halutessasi voit myös varata minibussin isommalle matkaseurueelle. Huomaathan, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian.

Vuokra-autolla pääset tutustumaan kattavasti upeaan Maltaan ja sen aarteisiin

Maltan saarivaltio sijaitsee Välimerellä lähellä Italiaa ja sen eteläistä kärkeä Sisiliaa. Maahan kuuluu useita saaria ja sen pääsaaret ovat Malta, Gozo ja Comino. Saari on ritarien lisäksi kuuluisa myös yöelämästään, ja suurin osa sen ostoskeskuksista, klubeista ja ravintoloista sijaitsevat Maltan saarella. Autonvuokraus on oiva tapa kartoittaa Maltaa, jonka kaikki kohteet sijaitsevat periaatteessa kohtuullisen ajomatkan päässä toisistaan. Pääkaupunki on Valletta, jossa pääsee kokemaan muun muassa ritariajan tunnelmaa Suurmestarin palatsissa ja ihailemaan arkkitehtuuria Pyhän Johanneksen kirkossa. Gozon saari on tunnettu hiekkarannoistaan ja Cominon pieni saari uintiin ja sukelteluun erinomaisesti soveltuvasta Sinisestä laguunistaan. Sixt Autovuokraamomme Maltalla varustaa sinut matkaan, ja sinun tarvitsee vain nauttia lomastasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service