Autonvuokraus
Casablanca My Ismail
Piilota
Marokko // Casablanca // Casablanca My Ismail
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Casablanca My Ismail: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 288 Boulevard Moulay Ismail
  20300 Casablanca MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CMNC02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 18:00
 
 

Vuokraa auto Sixtiltä ja näe koko Casablanca

Afrikan manner on eksoottinen matkakohde, jossa hyvä lähtöpiste tähän kulttuuririkkaaseen alueeseen tutustumiselle on Marokko ja autonvuokraus Sixt Casablanca My Ismailista. Casablancan lentokentältä matkaa Sixt Autovuokraamo Casablanca My Ismailiin tulee kuutisen kilometriä. Toimipisteemme tavoittaa esimerkiksi busseilla numero 033, 082 ja 139, jolloin lähimmät pysäkit ovat Daf (My Ismail) tai Shell My Ismail, saapumissuunnastasi riippuen. Varaa vuokra-auto Casablanca My Ismailista etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Valittavanasi on joukko henkilöautoja ja farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Voit valita haluamasi ajoneuvokategorian tarpeisiisi, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Autonvuokraus Casablanca My Ismailista on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat nähdä ja kokea Marokon suurimman kaupungin oman aikataulusi tuomalla vapaudella.

Sixtin palveluilla kattava kokemus autonvuokraukseen Casablancassa

Monipuolisista palveluistaan tunnettu Sixt tarjoaa laadukkaan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyisin hinnoin. Alunperin Saksassa vuonna 1912 perustetun perheyrityksen yli 2000 toimipistettä palvelevat sinua yli 105 maassa ympäri maailman. Yli satavuotiaaksi ennättäneen Sixtin uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin ainoastaan kolme vuotta vanhoja, mikä on tuonut ketjulle top kolmen sijan Euroopan arvostetuimpien autovuokraamojen joukossa. Korkealuokkaisten vuokra-autojen lisäksi Sixtin palvelutarjonnasta löytyy monia ratkaisuja eri tarpeisiin. Voit esimerkiksi valita vuokrapakettiisi lisäturvaa tuovia vakuutuksia muun muassa kolarin ja varkauden varalle. Palvelupakettiin on myös mahdollista lisätä useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Kätevän GPS-navigaattorin avulla suunnistat helpommin joka osoitteeseen. Kun mukana on pieniä matkustajia, nauttii koko seurue matkasta enemmän valitessasi pakettiin lasten turvaistuimen tai turvakaukalon. Tutki myös pidempiin vuokraspimuksiin liittyvä tarjouksemme rajattomaasta kilometrimäärästä ja säästä selvää rahaa. Kaikkien palvelupakettiin sisällytettävien tarjousten ehdot löydät verkkosivuiltamme. Tervetuloa palveltavaksi Sixt Casablanca My Ismailiin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la.08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Casablanca My Ismail CMNC02 288 Boulevard Moulay Ismail 20300 Casablanca 33.598579, -7.573235 +212-600077800

Sixt-toimipiste Casablanca My Ismail CMNC02

288 Boulevard Moulay Ismail
20300 Casablanca
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service