Autonvuokraus
Marrakech
Piilota
Marokko // Marrakech
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marrakech

Kun haluat tutustua Marokon värikkääseen helmeen Marrakechiin, autonvuokraus Sixtiltä on näppärin tapa saada tästä upeasta kaupungista kaikkein paras irti! Vuokra-autollamme karautat tutkimaan kiehtovaa Marokkoa laajemminkin ja saat matkastasi vieläkin antoisamman kokemuksen. Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme jo ennen matkaa verkkosivuillamme, ja löydät meiltä monenlaisia eri ajoneuvoja, joista voit valita sopivimman tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen. Autokalustomme vuokraus sujuu myös jouhevasti netissä, mobiilisovelluksellamme tai tietenkin halutessasi paikan päällä. Haluamme auttaa sinua tekemään matkastasi parhaan mahdollisen, joten käänny vain puoleemme, jos voimme jotenkin auttaa!

 
 • Marrakech Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Marrakech

  Sixt Autonvuokraus
  9, Rue el Mansour Eddahibi gue
  40 000 Marrakech

  ma. - pe.09:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Marrakechista löydät vuokra-autoja moneen makuun

Ulkomailla matkustaessa on tärkeää voida luottaa vuokra-autoonsa ja sen turvallisuuteen. Kaikki Sixt Autovuokraamomme ajoneuvot ympäri maailmaa ovat viimeisen päälle huollettuja ja merkkiensä uusimpia malleja ja näin on tietenkin myös Marrakechissä. Tässä toimipisteessä tarjoamme asiakkaidemme käyttöön niin henkilöautoja, farmareita kuin maastureitakin tarpeista ja mieltymyksistä riippuen ja valittavanasi on luonnollisesti myös monipuolisia lisäpalveluja matkantekoasi helpottamaan. Vapaiden kilometrien ansiosta voit lähteä tutkia tätä kiehtovaa Pohjois-Afrikan maata laajemminkin, ja vakuutuksista saat lisäturvaa matkaasi. GPS-navigaattori on aina hyvä valinta vieraammilla mannuilla huristaessa, kun tiedät löytäväsi perille tiukimmassakin paikassa. Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon varausta tehdessäsi, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Vuokra-autolla kartoitat Marrakechin ja Marokon omassa aikataulussasi

Turistien suorima Marrakech sijaitsee Pohjois-Afrikan Marokossa ja koostuu vanhasta kaupungista medinasta, jota ympäröi 12 kilometriä pitkä muuri, sekä uudesta kaupungista. Pääaukio Djemaa el-Fna eli paikallisittain La Place, on kuuluisa soukien eli basaarien täyttämä markkinapaikka, ja kaupungin päänähtävyyksiä Kutubijan moskeijan ohella. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Bahian palatsi juutalaiskorttelin Mellahin vieressä tai Yves Saint-Laurentin museo. Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua maahan laajemminkin, sillä voit karauttaa Marrakechista halutessasi tutustumaan Essaouiran vanhaan kaupunkiin medinaan, toiseen suosittuun lomakohteeseen Agadiriin tai klassikkoelokuvasta tuttuun, maan suurimpaan kaupunkiin Casablancaan. Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla valloitat kiehtovan Pohjois-Afrikan Marrakechin omassa aikataulussasi, kokonaan omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service