Autonvuokraus
Marrakech Lentoasema
Piilota
Marokko // Marrakech // Marrakech Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marrakech Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Marrakech Menara Airport
  40160 Marrakech MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RAK
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Marrakechin lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Marrakechin lentokentältä saat kätevästi käyttöösi vuokra-auton, jolla pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt-toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, joten sinun ei tarvitse lähteä etsimään vuokra-autoa kaukaa, vaan saat vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Valikoimastamme löydät juuri tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton, ja joustava asiakaspalvelumme on aina apunasi. Kysy asiakaspalvelustamme lisää, mikäli tarvitset ajopeliisi lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan farmarin tai hankaliin olosuhteisiin sopivan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä

Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat aloittaa matkasi välittömästi lentokentälle saavuttuasi omien aikataulujesi mukaan. Marrakechin lentokentältä on matkaa Marrakechin kaupunkiin noin yhdeksän kilometriä, ja matka taittuu vuokra-autolla noin kahdessakymmenessä minuutissa. Marrakechin lentokentän kansainvälinen lyhenne on RAK. Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus joko nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saavuttua voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta SIxt Autovuokraamosta. Myös Marrakechin kaupungissa on Sixt-toimipiste, joten laadukkaat vuokra-autot ovat kättesi ulottuvilla koko matkasi ajan.

Koe kaunis yliopistokaupunki täynnä elämää vuokra-autosta käsin

Autonvuokraus lentokentältä on helppo ja mukava tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Marokkoon ja Marrakechin kauniiseen kaupunkiin. Marrakech on yliopistokaupunki Marrakesh-Safin alueella ja kaupunki sijaitsee Atlasvuorten juurella. Marrakechin kaupungin perusti Almoravidi Yusuf ibn Tashfin vuonna 1062, ja kaupunki toimi maurien pääkaupunkina 100-1200 luvuilla. Vuokra-autolla hurautat lentokentältä kaupunkiin tuossa tuokiossa, ja pääset aloittamaan matkasi kaikessa rauhassa, omien aikataulujesi mukaan.

Vieraile vuokra-autolla myös Marrakechin medinassa, jota ympäröi vaikuttava, 12 kilometrin pituinen muuri. Alueelta löydät myös Kutubijan moskeijan, joka on sekin ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Matkamuistot saat hankittua mukaasi Djemaa el-Fnan basaarista, joka on vanhassa kaupungissa sijaitseva, koko Afrikan vilkkain basaarialue. Basaarilla pääset näkemään aitoa afrikkalaista torikulttuuria sekä tekemään löytöjä. Aukion pohjoispuolelta alkavat medinan Souk-markkinat. Ota vuokra-auto käyttöösi heti lentokentälle saavuttuasi, ja pääset kätevästi ja vaivattomasti tutustumaan sekä näihin että moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin mukavasti vuokra-auton ratissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marrakech Lentoasema RAK Marrakech Menara Airport 40160 Marrakech 31.601308, -8.027036 +212-600077800

Sixt-toimipiste Marrakech Lentoasema RAK

Marrakech Menara Airport
40160 Marrakech
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service