Autonvuokraus
Nuevo Laredo
Piilota
Meksiko // Nuevo Laredo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nuevo Laredo

Vuokra-auton hankkiminen Sixt Autovuokraamosta Nuevo Laredosta on edullista ja helppoa ja autonvuokrauksessa sinua auttaa luotettava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme. Toimipisteissämme sinulla on valittavanasi autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot, suuremmalle ihmis- ja tavaramäärälle soveltuvat farmarit, maastossa kuin maastossa kulkevat nelivedot sekä korkealuokkaiset urheilu- ja avoautot. Autokalustoomme voit perehtyä myös verkkosivuillamme, mutta jos kaipaat henkilökohtaista palvelua, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan joka päivä sopivan ajoneuvon valinnassa.

 
 • Nuevo Laredo Lentoasema
  Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
  88020 Nuevo Laredo

  ma. - su.15:20 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nuevo Laredo
  Avenida Benito Juárez 1203
  88000 Nuevo Laredo

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   15:00 - 19:00
  su.09:30 - 12:00
   14:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nuevo Laredo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
  88020 Nuevo Laredo

  ma. - su.15:20 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nuevo Laredo

  Sixt Autonvuokraus
  Avenida Benito Juárez 1203
  88000 Nuevo Laredo

  ma. - pe.08:00 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   15:00 - 19:00
  su.09:30 - 12:00
   14:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Lisäpalvelut käyttöön autonvuokrauksessa Nuevo Laredossa

Sixt tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia käteviä lisäpalveluita, joilla vuokra-autopaketista saa näppärästi räätälöityä omia tarpeita vastaavan. Yksi mainioista lisäpalveluista on GPS-navigaattori, jonka avulla onnistut suunnistamaan kokoukseen tai nähtävyyteen mutkattomasti. Tarjoamme myös erilaisia lisävakuutuksia, kuten lasi- ja rengasturvan, jotta voit tuntea olosi huolettomaksi ajaessasi vuokra-autollamme. Lapsiperheiden mieleen ovat turvalliset lastenistuimet, ja jos porukassa on kaksi ajotaitoista ja edessä pidempi matka, kannattaa harkita lisäkuljettajan nimeämistä matkalle, jotta kuljettajan vaihto käy kätevästi reissussa ollessa. Voit tehdä varauksen verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme, mutta otathan huomioon, että voimme taata vain autokategorian, emme tiettyä automallia.

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua Meksikossa ja Nuevo Laredossa

Meksikon osavaltiossa Tamaulipaksessa sijaitseva Nuevo Laredon kaupunki ja samaa nimeä kantava maakunta on kuuluisan Rio Grande -joen varrella ja sen yhdistää Yhdysvaltojen, Texasin osavaltion Laredo-nimiseen kaupunkiin kolme kansainvälistä siltaa ja yksi rautatiesilta. Noin 400.000 tuhannen asukkaan kaupungissa vuokra-autolla liikkuminen on kätevää ja tavoitat helposti erilaisia kaupungin nähtävyyksiä, kuten voit suunnata metsäiseen kaupunkipuistoon Rio Granden lähellä, Parque Viverosiin, josta löytyy eläintarha, uima-altaita ja piknikalueita rentoutumiseen. Maclovia Herreran torilta kaupungin historiallisessa keskustassa löydät kaikenlaisia meksikolaisia perinnekäsitöitä, jos haluat tuliaisostoksille. Urheilun ystäville löytyy keskustasta länteen Ciudad deportiva eli urheilukaupunki, jossa on baseball-stadion lisäksi paljon mahdollisuuksia päästä näkemään paikallista urheilua tenniksestä ja squashista jalkapalloon. Kenties haluat katsomaan paikallisen baseball-seuran, Tecolotes de Los Des Laredosin, ottelua yhdessä stadionille mahtuvan 12.000 fanin kanssa. Autonvuokraus Nuevo Laredossa antaa sinulle käteen matkasi avaimet ja voit itse päättää, minne vuokra-autosi sinut vie.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service