Autonvuokraus
Saltillo/DoubleTree Suites
Piilota
Meksiko // Saltillo // Saltillo/DoubleTree Suites
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saltillo/DoubleTree Suites: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Blvd. Venustiano Carranza 8800
  25208 Saltillo MX +52-81-83632859
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SLWC01
Aukioloajat
ma. - la.09:00 - 13:00
 15:00 - 19:00
 
 

Tutustu Saltilloon vuokraamalla auto Sixtiltä

Saltillon aavikkoiset maisemat ja Meksikon tulinen luonne tulevat tutuiksi valitessasi Sixt-autonvuokrauksen Saltillo Doubletree Suitessa. Voit nauttia matkastasi oman aikataulusi rytmittämänä käyttäessäsi Sixt Autovuokraamo Saltillo Doubletree Suiten palveluja. Tee varaus hyvissä ajoin oman kotisi mukavuudesta käsin ja voit tutustua sääntöihin ja ehtoihin rauhassa. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria, joita ovat muun muassa henkilöautot ja farmarit, joilla matkustaminen on taloudellista ja kätevää, urheilu- ja avoautot, jotka tuovat matkallesi tyyliä ja luksusta, sekä maasturit, joilla matkanteko vaikeimmillakin reiteillä sujuu mukavammin. Henkilökuntamme hoitaa seuraavat askeleet autonvuokrauksessa Saltillo Doubletree Suitessa ja valitsee käyttöösi tarpeitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon. Huomaathan, että emme varaa tiettyä yksittäistä automerkkiä, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Avaimet noudettuasi toimipisteestämme on vuokra-auto Saltillo Doubletree Suitessa valmis käyttöösi ja seikkailusi voi alkaa!

Kattavilla palveluilla lisäarvoa autonvuokraukseen Sixtillä

Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut tuovat lisäarvoa autonvuokraukseen matkallasi. Kansainvälisesti tunnettu Sixt on toiminut vuodesta 1912 lähtien ja toimipisteitämme löytyy nykyään jo yli 105 maasta. Vuokra-automme ovat Euroopan kärkitasoa, uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Valittuasi haluamasi ajoneuvokategorian henkilökuntamme valikoi sinulle vuokra-auton vapaan olevasta kalustostamme. Lisäpalveluihin kuuluu muun muassa mahdollisuus lisätä erilaisia vakuutuksia vuokrapakettiin, kuten varkaus- tai vahinkovakuutus. Mikäli matkustat perheen parissa tai mukana on pieniä lapsia, löytyy meiltä myös erilaisia lasten turvaistuimia ja turvakaukaloita, joiden avulla pienimmätkin matkalaiset matkustavat mukavammin. GPS-navigaattorin avulla löydät määränpääsi kätevämmin missä vain liikutkin. Vuokrapakettiin on myös mahdollista lisätä useita eri kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. Pitkillä automatkoilla kannattaa ehdottomasti hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme, jolla säästät selvää rahaa. Tutustu kaikkiin palveluihimme, sekä niihin liittyviin sääntöihin ja ehtoihin tarkemmin nettisivuillamme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.09:00 - 13:00
 15:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saltillo/DoubleTree Suites SLWC01 Blvd. Venustiano Carranza 8800 25208 Saltillo 25.473934, -100.976298 +52-81-83632859

Sixt-toimipiste Saltillo/DoubleTree Suites SLWC01

Blvd. Venustiano Carranza 8800
25208 Saltillo
 
Puhelinnro +52-81-83632859

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service