Autonvuokraus
Montenegro
Piilota
Montenegro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Montenegro: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Montenegrossa

Autonvuokraus Montenegrossa on yleistymään päin, sillä maa kasvattaa jatkuvasti suosiotaan suomalaisten matkustajien keskuudessa. Tällä hetkellä maasta löytyy kuusi Sixtin toimipistettä. Voit vuokrata auton esimerkiksi Podgorican ja Tivatin lentoasemilta. Autovalikoimastamme löydät niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin pakettiautotkin. Meiltä saat auton mistä tahansa hintaluokasta. Tarjolla vuokrapakettiin on myös erilaisia lisävarusteita, kuten vaikkapa GPS-navigaattori tai lastenistuin. Varaa vuokra-auto Montenegrosta ennakkoon joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Noudata tarkkaan paikallisia liikennesääntöjä

Vieraassa maassa ajaminen on aina hiukan haastavaa, kun ei tunne paikallista ajokulttuuria. Montenegrossa se on kuitenkin suhteellisen rauhallinen. Huomioitavia asioita kuitenkin riittää. Tieverkosto voi olla paikoitellen hieman huonolaatuinen. Vältä erityisesti pieniä teitä. Liikennesäännöistä tärkeimmät ovat nämä:

 • Muista käyttää turvavyötä ja vaadi sitä myös matkustajilta
 • Ajovalojen tulee olla päällä myös päivällä
 • Älä koskaan puhu kännykkään ajaessasi
Lisäksi nopeusrajoituksia tulee noudattaa tarkkaan. Poliisi on tarkkana niiden suhteen. Maassa ei myöskään sallita alkoholin vaikutuksen alaisena ajamista ja rajat ovat hyvin tiukat. Alkoholin vaikutuksen alaisena ajava saa tuntuvat sakot. Älä siis lähde ajamaan edes yhden oluen jälkeen.

Autonvuokraus Montenegrossa houkuttaa päiväretkille

Sixtin autovuokraamot Montenegrossa helpottavat turistien lomaa tarjoamalla vaihtoehtoja, joiden avulla lomallaan pääsee kokemaan enemmän. Maasta on tullut suomalaisten uusi suosikkikohde, joka pystyy haastamaan jo niin Espanjan kuin Kroatiankin. Maa on tunnettu lempeästä ja lämpimästä ilmastostaan sekä upeista rannoistaan. Missä tahansa lomailetkin, voit ottaa auton alle ja lähteä etsimään kohteen mahtavinta rantaa. Esimerkiksi koko Budva Rivieran alue on täynnä sellaisia ja kaikille löytyy oma rauhallinen lahdenpoukama. Pääkaupunki Podgorica on yksi suosituimmista lomakohteista. Siellä voi tutustua esimerkiksi turkkilaiseen vanhaankaupunkiin, kuningas Nikolan monumenttiin ja Great Martyr Holy Dimitrije -kirkkoon. Barin satamakaupunki taas on miellyttävä kohde, joka tarjoaa niin historiaa kuin kaunista merellistä ympäristöä. Jos sinulla on vuokra-auto käytettävissäsi, voit lähteä käymään päiväterkillä muissa valtioissa. Lähde vaikkapa Bosnia ja Herzegovinaan, Serbiaan, Kosovoon tai Albaniaan. Muista kuitenkin ilmoittaa aikeistasi jo auton vuokraamisen yhteydessä, jotta saat kaikki tarvittavat paperit mukaasi. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vuokraamiseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme vain puhelinsoiton päässä ympäri vuorokauden.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service