Autonvuokraus
Avaldsnes
Piilota
Norja // Avaldsnes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Avaldsnes

Sixt Autovuokraamo Avaldsnes tarjoaa palvelujaan itsenäisille matkailijoille, jotka haluavat taittaa matkat Norjassa helposti ja joustavasti. Autonvuokraus Avaldsnesissa tarkoittaa, että et ole riippuvainen bussien aikatauluista ja pääset seikkailemaan helposti pitkin poikin vuonojen maata. Tarjoamme laadukkaat henkilöautot ja farmarit käyttöösi, ja suurempaa kuljetustarvetta varten meillä on myös maastureita ja pakettiautoja. Vuokra-auto Avaldsnesista mahdollistaa onnistuneen matkan pohjoisen jylhiin maisemiin!

 
 • Haugesund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Haugesund

  Sixt Autonvuokraus
  Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Avaldsnes palvelee ammattitaidolla

Avaldsnesissä palvelemme sinua Haugesundissa ja Haugesundin lentoasemalla. Meiltä saat aina vuokrattua laatuajoneuvon, ja vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman matkanteon! Valitset vain haluamasi ajoneuvokategorian, ja voit tehdä varauksen jo lähtiessäsi verkossa. Huomaathan, että emme takaa tiettyä automerkkiä. Lisäpalveluna voit valita lemmikkipaketin, GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimen tai mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Räätälöi vuokra-auto tarpeesi mukaan!

Autonvuokraus Avaldsnesnissa vie viikinkien ja kuninkaallisten maisemiin

Viikinkialueena tunnettu, Norjan länsirannikolla sijaitseva Avaldsnes on kuvankaunis kalastajakylä. Legendan mukaan kylän nimi sai alkunsa kuningas Augvaldilta, joka piti majapaikkaansa kylässä sen strategisen sijainnin vuoksi. Kuningas Harald valitsi kylän viralliseksi kuninkaalliseksi residenssiksi, joten hyvällä tuurilla pikkupuotien seassa saattaa vilahtaa myös pilkahdus kruunupäistä. Haugesundista ajat Avaldsnesiin noin vartissa sujuvasti vuokra-autosi kyydissä. Vuokra-auto Avaldsnesissa takaa erinomaisen ajomukavuuden, jotta voit nauttia kauniista vuoristomaisemista.

Suorastaan pakollinen nähtävyys kylän lähellä on Nordvegenin kulttuurikeskus, joka esittelee alueen historiaa, etenkin viikinkiaikaa. Viikinkitalojen kopiot jäljittelevät arkeologista tietoutta huolellisesti ja ulkoilmamuseo tarjoaa runsaasti nähtävää kaiken ikäisille. Viikingit ovat osa Pohjolamme kulttuuriperintöä, ja jos satut paikalle heinäkuussa, kylässä järjestetään myös viikinkifestivaalit! Heti museon vieressä on Håkon Håkonssonin vuonna 1250 perustama Olavskirken, jonka mahtavat kiviset seinämät johdattelevat tutustumaan maan historiaan. Jos historia ja paikalliset herkut kyllästyttävät, ajat vuokra-autolla seurueen kera myös helposti lähimpään hampurilaisravintolaan. Avaldsnesista löytyy kaikkea!

Mikäli aikeissa on tutkia länsirannikkoa enemmänkin, vuokra-autolla voit ajella helposti pitkin mutkaisia teitä ja pysähdellä paikallisissa kalastajakylissä. Djupadalenin luontokohteeseen ajaa noin 20 minuutissa kaupungista. Upeilla patikkareiteillä voi katsella paikallista luontoa ja nauttia ulkoilmassa reippailusta. Matkalla voi bongata paikallisia, tien vieressä laiduntavia norjanvuonohevosia. Ne ovat aina väriltään keltaisia ja niiden selkää pitkin kulkee musta raita. God tur, hyvää matkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service