Autonvuokraus
Bodoe
Piilota
Norja // Bodoe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bodoe

Sixtin autovuokraamo Bodøssä on hyvä paikka aloittaa Norjan matka. Jatkoitpa matkaasi sitten sisämaahan tai lautalla Lofooteille, on vuokra-auto kätevä tapa liikkua pohjoisen teillä. Autokalustoomme kuuluu laaja valikoima tasokkaita ajoneuvoja, joista löydät varmasti mieleisesi. Vuokraus sujuu vaivattomasti toimipisteissämme lentokentällä ja keskustassa. Palvelemme sinua mielellämme, kun autonvuokraus Bodøssä on ajankohtaista. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme.

 
 • Bodoe Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Olav V gate
  8004 Bodø

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.09:00 - 17:30
  su.09:00 - 24:00
  Juhlapyhä09:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Bodø

  Sixt Autonvuokraus
  Jordbruksveien 48-50
  8008 Bodø

  ma. - pe.07:30 - 16:30
  la.09:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Bodøssä

Autonvuokraus Bodøstä on hyvä lähtökohta niin liikematkalle kuin lomailuunkin, kun matkasi suuntautuu napapiirille. Toimipisteidemme ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua mielellään, kun haluat vuokrata auton. Löydät liikkeistämme henkilöautot, farmarit, maastoautot ja pakettiautot. Työmatkalaiselle suosittelemme esimerkiksi keskikokoista henkilöautoa tai kevyttä farmarimallia. Laadukkailla autoillamme kehtaa kyllä saapua työneuvotteluihin. Jos olet lomareissulla ja etsit vuokra-autoa Bodøstä, sinun kannattaa tutustua farmari- ja maasturivalikoimiimme. Tasokas ajokalustomme pidetään jatkuvasti hyvässä kunnossa, joten voit ajella turvallisesti mutkaisillakin teillä. Pyrimme toimittamaan sinulle mieleisesi auton, mutta otathan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia vaan ainoastaan auton kategorian. Voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi auton toimipisteisiimme ympäri vuorokauden. Jos kaipaat kulkuneuvoosi lisävarusteita, kuten lastenistuinta tai GPS-navigaattoria tai haluat lisätietoa vakuutuksista, lisäkuskin mahdollisuudesta tai auton vuokraamisesta alle 25-vuotiaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Vuokra-autolla Bodøstä eteenpäin

Monien mielestä Norja on yksi Euroopan hienoimmista matkailumaista. Maan luoteisosassa vallitsee meri-ilmasto, tuulinen, muttei yhtä kolea kuin sisämaassa. Bodøssä ja sen lähiympäristössä riittää nähtävää niin kulttuurin kuin luonnonkin ystäville. Tuomiokirkko ja ilmailumuseo ovat kiinnostavia tutustumiskohteita kaupungin alueella, samoin kuin Nordlandin museo, jonka toimipisteet sijoittuvat eri puolille kaupunkia. Sjunkhattenin ja Saltfjellet-Svartisenin luonnonpuistot ovat automatkan päässä Bodøstä. Lofooteille pääset lautalla, joka liikennöi säännöllisesti. Satamassa saatat nähdä myös Hurtigrutenin laivan sekä paikallisten asukkaiden huvi- ja kalastusaluksia. Autonvuokraus Bodøstä on järkevää myös silloin, kun jatkat matkaasi kauemmas pohjoiseen, sillä maan eteläosista tuleva rautatieverkko päättyy täällä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service