Autonvuokraus
Bodoe Lentoasema
Piilota
Norja // Bodoe // Bodoe Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bodoe Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Olav V gate
  8004 Bodø NO +47-75540100
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BOO
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 17:30
su.09:00 - 24:00
Juhlapyhä09:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Bodøn lentokentällä

Suunnittellessasi matkaa Bodøn kaupunkiin, kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkan alkua. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut. Valitse työmatkalle kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari. Maasturi sopii puolestaan haastavampaankin maastoon ja pakettiauto suuremmalle kuormalle. Erilaisia malleja ja lisäpalveluita löytyy moniin eri tarpeisiin. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja lisäpalvelumme, esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä tavaratelineet. Voit valita myös lisävakuutuksia, jotta voit matkustaa huoletta. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Bodøn lentokentällä

Bodøn lentokenttä (BOO) sijaitsee vain kahden kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät kätevästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta, uloskäynnin vierestä. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme ja vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koe upea Bodø Sixtin vuokra-autolla

Bodøn kaupunki sijaitsee Norjassa, Nordlandin läänissä juuri napapiirin pohjoispuolella. Se sai kaupunginoikeudet 1800-luvulla, kun satamakaupunki kasvoi sillinkalastuksen ansiosta nopeasti. Vaikka Bodø itsessään on pienehkö paikkakunta, on vuokra-auto ehdottomasti kätevin tapa matkustaa. Bodø tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja rannikon luonto näyttää parastaan. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi Mjelleen, noin puolen tunnin ajomatkan päähän, suloiseen Kjerringøyn kylään tai vaeltamaan Mount Ronvikin upeisiin maisemiin. Yksi mahtipontisimmista luonnonilmiöistä, Saltstraumenin pyörre, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Bodøstä. Saltstraumenin salmeen muodostuvassa pyörteessä virtaukset voivat olla nopeudeltaan jopa 40 kilometriä tunnissa. Pyörteet voi nähdä rannalta tai salmen yli kulkevalta sillalta. Upeiden luontokohteiden lisäksi Bodøssa kannattaa tutustua myös katedraaliin sekä merkittävään ilmailumuseoon, joka on upean luonnon lisäksi ehdottomasti näkemisen arvoinen. Tästä rannikkokaupungista on myös yhteydet maan muihin rannikkokaupunkeihin Hurtigruten-laivareitin ansiosta. Sixtin vuokra-auton kanssa voit kokea upean Norjan rannikon omaan tahtiisi, sinulle sopivalla tavalla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 17:30
su.09:00 - 24:00
Juhlapyhä09:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bodoe Lentoasema BOO Olav V gate 8004 Bodø 67.269167, 14.365278 +47-75540100

Sixt-toimipiste Bodoe Lentoasema BOO

Olav V gate
8004 Bodø
 
Puhelinnro +47-75540100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service