Autonvuokraus
Haugesund
Piilota
Norja // Haugesund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Haugesund

Sixtin Autovuokraamo Haugesundissa on aina valmis auttamaan sinut matkaan ripeästi ja ammattitaidolla saapuessasi Norjaan! Voit hakea näppärästi vuokra-autosi jostakin kolmesta toimipisteestämme Haugesundissa ja palauttaa haluamaasi toimipisteeseen autonvuokrauksesi päättyessä. Voit selata monipuolista autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme ja myös suorittaa vuokrauksen etukäteen omalta kotisohvaltasi käsin. Löydät autokalustostamme niin luotettavat sedanit kuin jykevät maasturit, riippuen siitä, suuntaatko kaupunkiajoon vai maastoon vaikeakulkuisempiin tieoloihin. Kaikki ajoneuvomme ovat merkkiensä viimeisimpiä malleja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen. Sixtillä teet autonvuokrauksestasi Haugesundissa miellyttävän ja luotettavan kokemuksen!

 
 • Haugesund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Haugesund

  Sixt Autonvuokraus
  Bøvågen 50
  4262 Avaldsnes

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Haugesund Satama

  Sixt Autonvuokraus
  Only for cruise ship passenger
  5527 Haugesund

  ma. - pe.07:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sauda

  Sixt Autonvuokraus
  Birkelandsvegen 102
  4200 Sauda

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Haugesundissa on joustavaa ja turvallista

Kun matkasi suuntautuu Haugesundiin, voimme suositella lämpimästi jotakin laadukkaista vuokra-autoistamme käyttöösi, jotta saavutat Pohjois-Norjan aavan kauneuden kaikkein sujuvammin. Pohjoisessa etäisyydet ovat nimittäin pitkiä, jos olet suuntaamassa laajemminkin tundraa ja vuonoja tutkimaan. Jos olet matkaamassa yksin tai matkakumppanin kanssa, taloudellinen henkilöautomme voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Tilavissa farmareissamme perheesi matkustaa turvallisesti maanteitä pitkin, ja jos puolestaan olet suuntaamassa maastoon, on maasturi aina käytännöllisin valinta. Pakettiautoon saat kätevästi mahtumaan runsaamminkin tavaraa, jos olet kuljettamassa isompaa matkatavaramäärää. Huomioithan ystävällisesti, että emme pysty lupaamaan jotakin tiettyä automerkkiä, ainoastaan kategorian. Ulkomailla liikkuessa GPS-navigaattori ja lisävakuutukset ovat aina hyviä valintoja, kun tiedät pääseväsi turvallisesti määränpäähäsi tilanteesta riippumatta. Farmareihimme saat lisättyä halutessasi myös tavaratelineen tai hiihtotelineen, ja lastenistuimia valikoimistamme löytyy kolmessa eri kokoluokassa vauvan turvakaukalosta korokeistuimeen. Tutustu palveluihimme lisää klikkailemalla sivuillamme eteenpäin.

Haugesundin Sixt Autovuokraamomme on aloituspaikka hienolle elämykselle Norjassa

Haugesund on Haugelandin alueen keskeisin kaupunki ja sijaitsee Etelä-Norjan rannikolla. Alue on kuuluisa viikinkihistoriastaan, jota tutkimaan pääset esimerkiksi Avaldsnesissä noin vartin ajomatkan päässä Karmöyn saarella. Moni matkaaja käyttää Haugesundia porttina tutkimaan Folgefonnan jäätikköä ja kansallispuistoa sekä Preikestolenin vuorimuodostelmaa. Langfossin putous on ehdottomasti katsomisen arvoinen nähtävyys, ja voit jatkaa upean luonnon tutkimista patikoiden ja saariston veneellä kierrellen. Vuokra-autolla pääset helposti pyörähtämään myös isommissa kaupungeissa Stavangerissa ja Bergenissä, jotka sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service