Autonvuokraus
Kristiansand
Piilota
Norja // Kristiansand
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kristiansand

Sixt autonvuokraus on asiantuntevan ja ystävällisen palvelun ansiosta mukava kokemus. Se on myös edullinen mahdollisuus vuokrata mukava ajoneuvo kattavasta autovalikoimastamme. Autovuokraamomme Kristiansandissa tarjoaa vuokra-autoja uudesta autokalustostamme, joka on iältään keskimäärin vain 3 kuukautta. Valittavista ajoneuvoista löytyy farmareita, henkilöautoja, pakettiautoja, sekä 4x4 maastureita.

 
 • Kristiansand Kjevik Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kristiansand Lufthavn
  4657 Kjevik

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Kristiansand

  Sixt Autonvuokraus
  Dronningens Gate 49
  4608 Kristiansand

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt autonvuokraus Kristiansandissa

Autonvuokraukseen Kristiansandissa on mahdollista liittää meidän vuokraamossamme saatavilla olevia lisävarusteita ja lisäpalveluja. Autovuokraamomme Kristiansandissa tarjoaa vuokra-ajaksi muun muassa lastenistuimia, sekä navigaattoreita. Pystyt myös vuokratessasi valitsemaan vuokra-autoon lisäkuljettajan. Ja koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, on meillä saatavilla myös tarvittavat vakuutukset vuokra-autoihin. Huomaathan, että emme lupaa tiettyä automerkkiä- tai mallia, vaan voit valita mieleisestäsi kategoriasta ajoneuvon vuokralle. Vuokralle on mahdollista valita neliveto maastureita, joilla kulkeminen on helppoa lähestulkoon minkälaisessa maastossa tahansa. Lisäksi taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, sekä pakettiautot löytyvät vuokraamostamme.

Esimerkkejä vuokra-autolla Kristiansandissa kierreltävistä kohteista

Vuokra-auto Kristiansandin kaupungissa Norjassa helpottaa huomattavasti kaupungissa kiertelyä. Vuokra-autolla voit käydä esimerkiksi katsomassa eläimiä Kristiansandin eläintarhassa. Vuokra-autolla kuljet matkan eläintarhalle reilussa kymmenessä minuutissa. Kristiansandin linnoitus löytyy ajettaessa kaupungista noin 10 minuuttia lounaaseen. 1672 vuonna valmistunut linnoitus on historiallisista nähtävyyksistä pitävälle oiva käyntikohde. Aquarama kylpylässä voit rentoutua altaassa polskien tai nautiskella sen ylellisistä hoidoista, joita on saatavilla useita erilaisia. 8 minuutin ajomatkan päässä keskustasta lounaaseen sijaitseva kylpylä on kohde, jossa vierailet helpoiten kun matkan taitat vuokra-autolla. Kristiansandista itään mentäessä, löytyy mielenkiintoinen kasvitieteellinen puutarha, jossa on myös luonnontieteellinen museo. Siellä näet erilaisia eksoottisia kasveja, sekä vaihtuvia näyttelyitä. Myös tässä hienossa kohteessa vierailet helpoiten vuokra-autolla, jolla matka kaupungista vie vain 7 minuuttia. Taidemuseon kaupungista löydät kun ajat vuokra-autolla puolituntia kaupungin keskustasta lounaaseen. Taidemuseossa näet vaihtuvia nykytaidenäyttelyitä, sekä pysyviä näyttelyitä. Mikä tahansa mielenkiinnonkohteenasi Kristiansandissa onkaan, tavoitat sen helposti vuokra-autolla kulkien.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service