Autonvuokraus
Lakselv
Piilota
Norja // Lakselv
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lakselv

Anna Lapin taian lumota sinut kauneudellaan ja rauhallaan Pohjois-Norjan Lakselvissa nappaamalla vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta! Pääset etenemään sujuvasti ja mukavasti matkallasi ajoneuvomme ohjauspyörän takaa, riippumattomana muiden aikatauluista ja ihailemaan omassa tahdissasi paikallista luontoa. Oletpa sitten työmatkalla, eräreissulla tai lomalla, löydät varmasti huippuluokkaisesta autovalikoimastamme tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. Huollamme autokalustomme säännöllisesti ja ajokkimme ovat aina merkkiensä viimeisimpiä malleja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen. Haluamme Sixtillä tehdä autonvuokrauksen mahdollisimman helpoksi, joten voit halutessasi suorittaa varauksen jo etukäteen verkkosivuillamme. Avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään vuokraukseesi liittyviin kysymyksiin, joten ota vain yhteyttä!

 
 • Lakselv Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Banak
  9700 Lakselv

  ma. - pe.08:30 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

 • Lakselv

  Sixt Autonvuokraus
  Banakveien
  9700 Lakselv

  ma. - pe.08:30 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Lakselvin Sixt Autovuokraamosta löydät laadukkaan ajoneuvon matkallesi

Autonvuokraus Lakselvissa sujuu mukavasti ja luotettavasti, kun valitset Sixtin. Taloudellisella henkilöautolla kuljet työtapaamisiin sutjakasti, ja tilaviin farmareihimme saat pakattua teltan ja muut eräkamppeet huoletta mukaan. Kattavista lisäpalveluistamme voit valita varaukseesi esimerkiksi GPS-navigaattorin, joka on aina hyvä ajatus vierailla teillä suunnistaessa. Voit myös halutessasi pienentää omavastuuta tai ottaa lisää vakuutuksia ja voit ajella turvallisin mielin, kun tiedät matkasi jatkuvan ilman murheita kaikissa tilanteissa. Jos olet matkaamassa matkakumppanin kanssa, voit nimetä hänet varaukseesi toiseksi kuljettajaksi ja pääset nauttimaan maisemista ja lepäämään ohjauspyörän takaa. Huomioithan ystävällisesti autonvuokrausta tehdessäsi, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian.

Vuonon pohjukassa lepäävä Lakselv tarjoaa luontoa ja rauhaa

Lakselv eli suomeksi Lemmijoki sijaitsee Finnmarkin läänissä Norjan Lapissa ja on Porsangin kunnan hallinnollinen keskus. Se sijaitsee aivan Stabbursdalenin kansallispuiston vieressä ja sieltä pääsetkin ihailemaan paikallista jylhää luontoa patikoiden. Lakselv on myös tunnettu kalastusmahdollisuuksistaan, josta voit hyvällä onnella saada pyydystettyä lohta ja myös paljon muita maukkaita kaloja. Lakselv onkin sekä eräkävijöiden että kalastajien suosiossa. Vuokra-autolla karautat Lakselvista tutustumaan pohjoiseen Norjaan laajemminkin ja vaikkapa käväisemään Barentsinmeren porttina tunnetussa Hammerfestissa, tai vaikkapa Huippuvuorien jälkeen maansa pohjoisimmassa paikassa Nordkapissa. Tai lähde vain ajelemaan pitkin rannikkoa ja ihaile Barentsinmeren ainutkertaisia maisemia!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service